ΕΛΛΑΔΑ

Έλεγχοι σε beach bar και κέντρα διασκέδασης

Κορωνοϊός: Συναγερμός για πάρτι σε βίλες στην Μύκονο

Σε δεκαπέντε ελέγχους σε beach bar και κέντρα διασκέδασης της Μυκόνου προχώρησε χθες το βράδυ η Αστυνομία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές προχώρησαν ήδη σε μία σύλληψη ενοικιαστή βίλας, ο οποίος είχε διοργανώσει πάρτι με πολλούς καλεσμένους.

Σημειώνεται ότι το "πράσινο φως" για εντατικούς ελέγχους στο συγκεκριμένο νήσι δόθηκε χθες κατά την επίσκεψη του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοίδη στη Μύκονα και τη συνάντησή του με τοπικές αρχές και επαγγελματικούς φορείς της Μυκόνου.

Την ώρα που οι Αρχές προσπαθούν να προλάβουν τα φαινόμενα συνωστισμού, στο νησί της Μυκόνου έχουν καταφθάσει διοργανωτές από την Ιμπιζα της Ισπανίας και από τη Νίκαια της Γαλλίας. Ειδικοί στη διοργάνωση πριβέ πάρτι, τα παρουσιάζουν ως φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πάρτι στήνονται κρυφά και χωρίς άδεια μέσα σε πολυτελείς βίλες που νοικιάζονται για τον συγκεκριμένο σκοπό, ενώ σε αυτά συμμετέχουν από 500 μέχρι και 1.000 άτομα.

Στο «νησί των ανέμων» διοργανώνονται 3 με 4 πάρτι, κάθε εβδομάδα, ενώ τα καλέσματα γίνονται με τον εντοπισμό στίγματος κινητών τηλεφώνων και την αποστολή των προσκλήσεων ενδιαφέροντος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ταυτόχρονα, «κράχτες» των διοργανωτών διαδίδουν τη φήμη για τα πάρτι σε γνωστά καταστήματα και beach bar το νησιού, ενώ η είσοδος αρχίζει από τα 150 και μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 1.000 ευρώ, ανάλογα με τον… πελάτη.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.