Neo

«Αν το “Ορούτς Ρέις” περάσει τα 12 μίλια…»

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη προτείνει, δια του αρχηγού του, να επεκταθούν τα χωρικά ύδατα στην Κρήτη και την ανατολική Μεσόγειο στα 12 ναυτικά μίλια, όμως προσώρας δεν έχει προχωρήσει παραπέρα. Ωστόσο, ο πρώην υπουργός -και στρατηγός εν αποστρατεία- Νίκος Τόσκας προχώρησε χθες αυτό το βήμα, όταν ερωτήθη από τον ραδιοφωνικό σταθμό «Status» τί θα πρέπει να γίνει αν το «Ορούτς Ρέις» περάσει τη γραμμή των 12 ναυτικών μιλίων από την Στρογγύλη (όπως έκανε το περασμένο σαββατοκύριακο) ή το Καστελόριζο. Ο Τόσκας λοιπόν, αφού ξεκαθάρισε ότι αναφέρει την «προσωπική άποψή του», πρόσθεσε ότι αν το «Ορούτς Ρέις» μπει πιο «μέσα» από τα 12 μίλια, θα πρέπει το ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό να το απωθήσει. Και προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, πρόσθεσε: «προσοχή, δεν είπα να το βυθίσει. Να το απωθήσει».

10 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. FEMA 11:42 21/10/2020

    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΦΛΕΞΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ,ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ,ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΓΕΙ Ο ΚΑΗΜΟΣ——ΒΛΕΠΩ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΑΚΙΑ,ΜΠΡΑΒΟ—-ΕΚΤΟΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ ΠΟΥ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΑΜΕ ΠΛΕΟΝ —–ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ,ΠΟΥ ΕΧΩ ΥΠΟΒΑΛΕΙ—-ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ?—-ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΤΩ—-ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΑΛΕΚΟ—-ΕΧΩ ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΚΤΟΝΩΣΗ ΜΕ ΒΡΙΣΙΜΟ, ΚΑΙ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ

  2. Όταν ομιλεί ο εμπρηστής Τόσκας και επιβεβαιώνει ο /η σχολιαστής ΦΕΜΑ .
    τότε προμηνύεται ανάφλεξης στον ιστότοπο.
    Τώρα ομως με τον Κουρουμπλή σε βουλευτικό έδρανο για την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ οι σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας θα Βελτιωθούν .
    Ο πρώην γυρολόγος υπουργός Ε.Ν. του Τσίπρα θα προτείνει να καλέσει αυτός το ΟΡΟΥΤΣ ΡΕΙΣ στον Σαρωνικό γαα να συλλέξει μαζούτ από τη διαρροή της Σαλαμίνας επι υπουργίας του . Δεν είναι ανάγκη να γίνουν διατρήσεις !

  3. FEMA 0:07 21/10/2020

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ Κ ΓΛΥΚΑ?—ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ,ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ !!!!!! –ΝΕΟΣ ΕΘΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ?—ΡΩΤΑΩ, ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ ΕΚ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΘΕΝ ΑΔΥΝΑΤΩ ΝΑ ΚΑΝΩ—ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΕΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΚΡΙΣΗ ?—ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ,ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ.—ΕΞΑΛΛΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ———-ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ,ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ.

  4. === …..ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ….
    === …..ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΝΑ ΠΑΘΟΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ….
    === …. ΕΝΑ ΑΓΩΝΑ ΑΝΕΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ….
    === …. ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΩΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΥΜΠΟΝΟΥΜΕ…….

    Υ.Γ. ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΘΑ ?????

  5. FEMA 20:21 20/10/2020

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΡΟΥ—–,ΜΕΤΑ ΑΠΟ 12 ΩΡΕΣ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ,ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ, ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ—–ΕΝΩ ΓΙΑ ΨΙΝΑΚΗ ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΕΓΓΥΗΣΗ 20000 ΕΥΡΩ—-ΕΙΠΑΜΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ, ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ,ΤΥΜΒΩΡΥΧΟΙ ΚΛΠ—–ΣΚΕΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ !!!!!

  6. FEMA 20:13 20/10/2020

    ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ SPARTA—–ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ—- ΓΙΑΤΙ, ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ,——ΓΙΑΤΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΟΗΓΑΓΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ——ΑΥΤΟΝ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΛΕΓΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ—–ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ?—-ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ?—– ΕΠΙΣΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΗΓΑΓΕ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ?—–ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ ΤΟΥΣ—- ΑΝ ΤΑ ΗΞΕΡΕ ΑΥΤΑ Ο ΜΕΣΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ,ΤΙ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ ΑΡΑΓΕ?—-ΕΙΣΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ!!!!!!!!!!—-ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

  7. FEMA 19:57 20/10/2020

    ΣΤΟ ΘΟΛΩΜΕΝΟ ΣΟΥ ΜΥΑΛΟ,ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟ 2018 ΣΤΟ ΣΟΥΝΙΟ,ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ?——ΑΝ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ,ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΤΕΙΣ ΕΣΥ, ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΣΚΑΛΠ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ,ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ,ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΦΟΡΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ!!! ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕΣ ΓΙΑ ΩΡΑ ΑΝΑΓΚΗΣ?—-ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ.

  8. Ήρθανε οι Τούρκοι με αντιτορπιλικό στο Σούνιο το 2018. Εάν ήθελαν τότε θα έφταναν και στο Τουρκολίμανο.

  9. Συμφωνω οτι πρεπει να κανουμε κατι επιτελους και οχι μονο τηλεφωνηματα και διαβηματα.Πρεπει να καταλαβουμε οτι ειμαστε μονοι μας,οπως ειμασταν παντα.Ετσι που παμε στο τελος θα ερθουνε στον Πειραια

  10. SPARTA. 8:32 20/10/2020

    Εσύ Τόσκα με την Δούρου και τον Καπάκη αφήσατε τον κόσμο στο Μάτι να καεί. Βούλωσε το λοιπόν καραγκιόζη.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.