ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δείτε αναλυτικά

Μπαρτσελόνα: «Αδειάζει» τον Ντάνι Άλβες ο πρώην πρόεδρος της ομάδας

Ο Ζοσέπ Μπαρτομέου έβγαλε στη δημοσιότητα συνομιλία που είχε το 2019 με τον Ντάνι Άλβες, απαντώντας στα όσα είπε ο τελευταίος πως δεν θα γύριζε στην Μπαρτσελόνα αν δεν άλλαζε πρόεδρο.

Ο Ντάνι Άλβες επέστρεψε στην Μπαρτσελόνα μετά από έξι χρόνια και από την 1η Ιανουαρίου του 2022 θα μπορεί να αγωνιστεί κανονικά με τους «μπλαουγκράνα».

Ο 38χρονος Βραζιλιάνος φουλ μπακ ήθελε να επιστρέψει στην ομάδα που αγάπησε και αγαπήθηκε ιδιαίτερα, πίεσε για να συμβεί αυτό και από τη στιγμή που επέστρεψε ο Τσάβι ως προπονητής, τα πράγματα έγιναν αρκετά πιο εύκολα.

Παρόλα αυτά, ο Ντάνι Άλβες φέρεται να είχε επιχειρήσει να γυρίσει και νωρίτερα στην Μπαρτσελόνα, παρά τα όσα έχει δηλώσει πως δεν θα επέστρεφε δηλαδή στους Καταλανούς αν δεν έφευγε ο Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου από τον προεδρικό θώκο.
Κάτι που αποδείχτηκε από τα μηνύματα που διέρρευσε ο πρώην πρόεδρος των «μπλαουγκράνα» και ουσιαστικά... άδειασε τον Βραζιλιάνο.

«Καλησπέρα πρόεδρε τι κάνεις; Θέλω να επιστρέψω, θέλω να γυρίσω σπίτι μου και θέλω να παίξω στο Μουντιάλ του 2022 ως ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα. Ας αφήσουμε την περηφάνια μας στην άκρη, χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον και το ξέρεις αυτό. Χαιρετισμούς», ανέφερε το μήνυμα του Άλβες στον Μπαρτομέου.

«Γεια σου Ντάνι, για να επιστρέψεις δεν έχω κανένα πρόβλημα αλλά οι τεχνικοί της Μπαρτσελόνα θα πρέπει να συμφωνήσουν. Έχεις μιλήσει με τον Αμπιντάλ;», ήταν η απάντηση του πρώην προέδρου των Καταλανών.

«Μπορώ να του μιλήσω αν θέλεις», ανέφερε ο Ντάνι Άλβες, με την συζήτηση να καταλήγει με το μήνυμα του Μπαρτομέου: «Ενημερώνω τον Άμπι ότι θα του τηλεφωνήσεις».

Μάλιστα, στα μηνύματα φαίνεται και η ημερομηνία που έγινε η κουβέντα, στις 18 Μαΐου του 2019.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.