Neo

Απών, λόγω ανωτέρας βίας

Δεν είναι λίγοι που …θορυβήθηκαν όταν είδαν ότι τη συνεδρίαση της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, χθες, δεν ‘άνοιξε’ με ομιλία του ο Γραμματέας του κόμματος, ως είθισται. Και αυτό εξαιτίας των μάλλον τυπικών σχέσεων που έχουν με τον νέο πρόεδρο του κόμματος, κάτι που τους έκανε να σκεφτούν πως ίσως μεσολάβησε κάτι και τελικά ο Μανώλης Χριστοδουλάκης μπήκε στον ‘πάγο’.
Η αλήθεια όμως δεν είναι καθόλου έτσι, καθώς αν μη τι άλλο ο νέος πρόεδρος του κόμματος, κινείται θεσμικά και ως πρώην Γραμματέας και ο ίδιος, δεν θα το έκανε ποτέ αυτό. Ο Μανώλης Χριστοδουλάκης ήταν προγραμματισμένο να ανοίξει τη συνεδρίαση, ένα τεστ για κορωνοϊό όμως, την Παρασκευή, βγήκε θετικό και τον καθήλωσε στο σπίτι. Το ευχάριστο είναι ότι φαίνεται, ως πλήρως εμβολιασμένος, να το περνάει αρκετά ήπια και έτσι γρήγορα θα είναι πίσω στις επάλξεις. Από εμάς, περαστικά!

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Ο Μανώλης Χριστοδουλάκης δεν κουράζεται να αρθρογραφεί και να μας ενημερώνει ουσιαστικά για θέματα πολιτικής επικαιρότητας. Μπράβο στον πρόεδρο για τον σεβασμό του στο πρόσωπο και στους θεσμούς.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.