Neo

Προφανώς και στηρίζω…

Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; Ήταν πασιφανές ότι το ‘φλερτ’ θα κατέληγε σε ‘γάμο’, ειδικά μετά την παρουσία του πρώην υπουργού Γιάννη Πανούση στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, για να ακούσει την πολιτική ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη. Μετά, ήρθε και η επισφράγηση…
Ο λόγος, για το άρθρο του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ στα Νέα, με το οποίο δήλωσε ευθαρσώς πλέον τη στήριξή του στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, θυμίζοντας παράλληλα την πολιτική του καταγωγή και την έντονη δράση του στον χώρο του ΠΑΣΟΚ την περίοδο 1978-1983, πριν αποχωρήσει το 1989. «Αν και ουδέποτε απέκτησα κάποιο κομματικό αξίωμα, πολλά οφείλω στην πολιτική του ΠΑΣΟΚ, μερικά και λόγω του ΠΑΣΟΚ. Θα ήμουν ο τελευταίος που θα έριχνε ανάθεμα πίσω του, επειδή το ΠΑΣΟΚ ή εγώ αλλάξαμε», γράφει ο πρώην υπουργός, αναφέροντας μεταξύ άλλων και την συνύπαρξή του στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης ως πρύτανης τότε, με τον σημερινό πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, που υπήρξε ‘φλογερός’ φοιτητής της ΠΑΣΠ.
Αιτιολογώντας τη στάση που θα κρατήσει στο εξής, δε, καταλήγει : «Δεν νομίζω ότι η (επαν)εμφάνισή μου στον χώρο, ύστερα από 33 χρόνια, μου επιτρέπει να παίζω τον ρόλο του ‘κήνσορα’, του ‘αστέρα’ ή της ‘μεταγραφής’ στη νέα πορεία του Κινήματος. Προφανώς θα στηρίξω το εγχείρημα της Σοσιαλδημοκρατίας του Ν.Ανδρουλάκη καθώς εντάσσεται στην πάγια άποψή μου (πρωτοδημοσιευθείσα πριν από 20 χρόνια) για την ανάγκη δημιουργίας της Σοσιαλιστικής Δημοκρατικής Αριστεράς (ΣΟ.ΔΗ.Α)».
Λέτε να αναμένουμε νέους σχηματισμούς στον χώρο του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής;

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Δαν 13:37 30/05/2022

    Η εμφανώς πλέον επερχομένη
    δημοσκοπική γείωση τού
    ΠΑΣΟΚ–ΚΑ, τούς αναγκάζει
    νά αποζητούν κάποια
    υπερβατική αυτοπεποίθηση.
    Συνεπώς, είναι πολλαπλά
    ωφέλιμη ή συνεργασία τους,
    μέ τόν μεγαλύτερο εν ζωή
    ερανιστή, γνωστών καί
    προπαντός αγνώστων
    ποιητών.
    Είναι ό κύριος Πανούσης
    καί είναι ό αρμοδιότερος
    γιά τό υψηπετείν.
    Καί βέβαια, ούτε φταίνε,
    ούτε καί έχω τίποτα μέ
    τούς ποιητές.
    Κάθε άλλο.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.