ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Προβάδισμα τελικού για την Ένωση

Κύπελλο ποδοσφαίρου: ΑΕΚ - Ολυμπιακός 3-0

Με αρκετές αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα θα εμφανιστεί ο Ολυμπιακός στον ημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Μίτσελ επέλεξε στην αρχική ενδεκάδα τους Γκάρι και Βρουσάι ενώ ετοιμοπόλεμος είναι ο Χουάνγκ. Εκτός έμεινε ο Χάμες.

Αναλυτικά, ο Τζολάκης είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Ρέαμπτσιουκ, Ντόι, Σωκράτης και Βρουσάι στην άμυνα ενώ η τριάδα στη μεσαία γραμμή είναι Εμβιλά, Ινμπόμ και Σαμασέκου. Ως εξτρέμ θα παίξουν Γκάρι Ροντρίγκες και Μπιέλ ενώ στην κορυφή θα είναι ο Ελ Αραμπί.

Με εννέα αλλαγές, συγκριτικά με το ματς κόντρα στον Άρη, παρατάσσει την ΑΕΚ ο Ματίας Αλμέιδα ο οποίος επαναφέρει Γκατσίνοβιτς, Ελίασον στο αρχικό σχήμα.

Το έδειξε με την ανακοίνωση της αποστολής (εκτός οι Ρότα, Μουκουντί, Σιντιμπέ) το επιβεβαίωσε με την ενδεκάδα που παρατάσσει στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Ματίας Αλμέιδα προχώρησε σε ριζικό
λίφτινγκ κάνοντας εννέα αλλαγές συνολικά σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι της Ένωσης με τον Άρη, διατηρώντας μόνο τους Χατζισαφί και Λιβάι Γκαρσία στην ενδεκάδα και ξεκινώντας στο αρχικό σχήμα τους Ελίασον και Γκατσίνοβιτς.

Συγκεκριμένα ο Στάνκοβιτς είναι στην εστία, τετράδα στην άμυνα οι Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Μήτογλου και Σιντιμπέ, στον άξονα ο Γαλανόπουλος με τον Μάνταλο, αριστερά ο Γκατσίνοβιτς, δεξιά ο Ελίασον και ο Τσούμπερ πίσω από τον προωθημένο Λιβάι.

Στον πάγκο για την ΑΕΚ είναι οι Θεοχάρης, Βίντα, Σιμάνσκι, Πινέδα, Φράνσον, Άμραμπατ, Φαν Βέερτ, Αραούχο, Κοσίδης.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.