ΥΓΕΙΑ

Πρόεδρος της ΕΚΑΕ, Δρ Χρήστος Γεωργόπουλος

Τα κέντρα αποκατάστασης στο πλευρό των τραυματιών στα Τέμπη...

Τη βαθύτατη θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια των μελών της, εκφράζει η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΕΚΑΕ) για τον φρικτό θάνατο τόσων ψυχών από το τρομερό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, σε ανοιχτή επιστολή της προς τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, κοινοποιούμενη και στον Υπουργό Υγείας κ. Αθανάσιο Πλεύρη.

Παράλληλα εκφράζει και την επιθυμία όλων των μελών της ΕΚΑΕ να συνδράμουν στην αποκατάσταση των τραυματιών.

Όπως επισημαίνει ο Πρόεδρος της ΕΚΑΕ, Δρ Χρήστος Γεωργόπουλος «Δεν υπάρχουν λόγια που να μπορούν να εκφράσουν τα συναισθήματα της κοινωνίας μας, για το τρομερό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη».

Αναφερόμενος στους επιζήσαντες, ο Πρόεδρος της ΕΚΑΕ τονίζει ότι  «οι συνάνθρωποί μας που επιβίωσαν, πάσχουν. Τραυματισμένοι στο σώμα και στην ψυχή, μας συγκλονίζουν». Και ο κ. Γεωργόπουλος καταλήγει: «Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας και δηλώνουμε την ετοιμότητα των μελών μας, για να αναλάβουμε δράση, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες αποκατάστασης σε όλους τους τραυματίες, χωρίς καμία οικονομική τους επιβάρυνση».

Ως γνωστόν, η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΕΚΑΕ), αποτελεί τον θεσμικό εκπρόσωπο των Κέντρων Αποθεραπείας και Αποκατάστασης (ΚΑ-Α) στην Ελλάδα.  Ξεκίνησε την δραστηριότητά της το έτος 2014 ως Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρία και στη συνέχεια ως Σωματείο.

Τα είκοσι πέντε μέλη της ΕΚΑΕ, που διαθέτουν πάνω από  2.500 ενεργές κλίνες νοσηλείας και παρέχουν εξειδικευμένες υπηρεσίες αποκατάστασης Κλειστής Νοσηλείας, Ημερήσιας Νοσηλείας και Ημερήσιας Φροντίδας, συνιστούν ένα ευρύ δίκτυο, σύγχρονων και άρτια εξοπλισμένων ΚΑ-Α, με σημαντική συμβολή τόσο στην εθνική, όσο και στις τοπικές οικονομίες.

Ο σκοπός της ΕΚΑΕ συνίσταται στην προβολή του θεσμού της Αποκατάστασης και των θεμάτων που την αφορούν, τόσο στην Ελλάδα, όσο και διεθνώς, σε επιστημονικό, κοινωνικό και επιχειρηματικό επίπεδο. Απώτερος στόχος είναι η προαγωγή της Αποκατάστασης στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό και η διαρκής αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών προς τους πάσχοντες συμπολίτες, συνανθρώπους μας.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.