ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Από τη Νόβι Μπέογκραντ στον Απόλλωνα Σμύρνης ο Σουσιασβίλι

Μετά από μία σειρά ανανεώσεων βασικών παικτών, ήρθε η ώρα της πρώτης μεταγραφικής κίνησης για την ομάδα υδατοσφαίρισης του Απόλλωνα Σμύρνης. Πρόκειται μάλιστα για μία κίνηση «ηχηρή», αφού η «αμφίβια ταξιαρχία» κάλυψε τη θέση του δεύτερου ξένου με τον Γεωργιανό Νίκα Σουσιασβίλι, ο οποίος την τελευταία τριετία ανήκε στη δις φιναλίστ του Champions League, Νόβι Μπέογκραντ.

Ο 24χρονος αριστερόχειρας περιφερειακός έχει παίξει από μικρός σε υψηλό επίπεδο, με τη σερβική Σάμπατς, τη γερμανική Σπαντάου και την Ντιναμό Τιφλίδας στην πατρίδα του, πριν μετακομίσει το 2020 στο Βελιγράδι. Από την περίοδο 2018-19 αγωνίζεται κάθε χρόνο στο Champions League, ενώ με τη Νόβι Μπέογκραντ κατέκτησε δύο πρωταθλήματα Σερβίας και έναν τίτλο στην Αδριατική Λίγκα. Φυσικά είναι διεθνής με την εθνική Γεωργίας και τα τελευταία χρόνια συμμετέχει στις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα του Απόλλωνα, ο Σουσιασβίλι αποκάλυψε ότι πήρε πληροφορίες για τη νέα ομάδα του από τους μέχρι πρότινος συμπαίκτες του στη Νόβι Μπέογκραντ, Αγγελο Βλαχόπουλο και Δημήτρη Σκουμπάκη. «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που εντάσσομαι στην οικογένεια του Απόλλωνα. Ανυπομονώ να ξεκινήσω να δουλεύω με τους νέους μου συμπαίκτες και προπονητές και δεν μπορώ να περιμένω για την έναρξη της νέας σεζόν. Ξέρω ότι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας όλοι μαζί. Θα σας δω τον Αύγουστο!» υπογράμμισε ο διεθνής Γεωργιανός.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.