ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Ελλάδα επί ΣΥΡΙΖΑ ήταν συνώνυμο της ανθρωπιάς

Τσίπρας για Πύλο: Εμείς δεν θα τους αφήναμε να πνιγούν

Η Ελλάδα επί ΣΥΡΙΖΑ ήταν συνώνυμο της ανθρωπιάς - Δεν είμαι σίγουρος ότι το Λιμενικό έχει εντολή να σώζει όσους κινδυνεύουν.

Νιώθω υποχρέωση να θέσω ερωτήματα για τις αντιφάσεις και για τυχόν ευθύνες που υπάρχουν για την τραγωδία οι οποίες εάν υπάρχουν βαραίνουν την ηγεσία που έδινε τις εντολές είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο MEGA και υποστήριξε ότι επί ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είχε συμβεί αυτό το πολύνεκρο ναυάγιο.

«Προτεραιότητα κάθε αρχής πρέπει να είναι να σωθούν οι άνθρωποι στα σαπιοκάραβα», ανέφερε ο κ. Τσίπρας για το ναυάγιο στην Πύλο και πρόσθεσε: «Δεν είμαι σίγουρος ότι το Λιμενικό έχει εντολή να σώζει όσους κινδυνεύουν».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε επίσης ότι «η Ελλάδα επί ΣΥΡΙΖΑ ήταν συνώνυμο της ανθρωπιάς, μας έδινε συγχαρητήρια ο πάπας Φραγκίσκος αν θυμάστε» και σημείωσε με έμφαση: «εμείς δεν θα αφήναμε ανθρώπους να πνιγούν».

«Στη θάλασσα έχεις υποχρέωση να διασώσεις, δεν είναι σαν την ξηρά. Δεν μπορείς να βάλεις φράχτες στη θάλασσα. Δεν τα βλέπεις τα σύνορα, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν. Έχεις υποχρέωση να σώσεις τους ανθρώπους», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Άστο Τσίπρα. Εσύ έπνιξες τον Ελληνικό λαό στπυς φόρους και τα μνημόνια, καραγκιόζη.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.