ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Παραιτήθηκε η Πόπη Τσαπανίδου

Την παραίτησή της από την θέση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ υπέβαλε η Πόπη Τσαπανίδου, ακολουθώντας τον Αλέξη Τσίπρα στην απόφασή του να "αδειάσει" το γραφείο του 7ου ορόφου της Κουμουνδούρου.

Η γνωστή δημοσιογράφος, που δεν κατάφερε να εκλεγεί στη Βουλή εξαιτίας της συρρίκνωσης των εκλογικών ποσοστών του κόμματος, είχε αναλάβει καθήκοντα πορτ παρόλ στην Κουμουνδούρου πριν 6 μήνες και παραμένει πρώτη επιλαχούσα στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Ωστόσο, αντιλαμβανόμενη, προφανώς, ότι ο επόμενος αρχηγός του κόμματος θα επιλέξει τον δικό του εκπρόσωπο, αλλά και ότι ο βουλευτής Επικρατείας, Όθων Ηλιόπουλος δεν πρόκειται να παραιτηθεί (κάτι που θα σήμαινε ότι θα έμπαινε η ίδια στη Βουλή), η Πόπη Τσαπανίδου αποφάσισε να κλείσει αυτό το κεφάλαιο και να προχωρήσει στην επαγγελματική της ζωή.

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Στα τσακίδια Πόπη Τσαπανίδου. Τράβα στον πρώην σύντροφο σου τον Κώστα Βαξεβάνη να σου βρει δουλειά στο Ντοκουμέντο που ήδη έχει βάλει λουκέτο. Καβάλησα και το σχόλιο της γριάς αδερφής του Δήμου Μπόγδη. Διπλό κέρδος από το σχόλιο.

  2. …….. και ούτο πως ε σε η Βενετία Βελόνι , !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.