ΚΟΣΜΟΣ

Δείτε αναλυτικά

Σέρρες: Χειροπέδες σε ζευγάρι που διακινούσε ηρωίνη και κοκαΐνη

Κατασχέθηκαν και 560 ευρώ που η γυναίκα δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Οι πληροφορίες που δέχθηκαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών για ένα ζευγάρι που διακινούσε ναρκωτικά στην ευρύτερη περιοχή των Σερρών, επιβεβαιώθηκαν όταν έστησαν μπλόκο στο όχημα που επέβαιναν ένας 41χρονος και μία 29χρονη, το βράδυ της Παρασκευής.

Κατά την διάρκεια της έρευνας που έκαναν στους υπόπτους και στο όχημα που χρησιμοποιούσαν, το οποίο κατασχέθηκε, βρέθηκαν δύο συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 123,4 γραμμαρίων και κοκαΐνη βάρους 5,4 γραμμαρίων, τις οποίες προόριζαν για πώληση, ενώ στην κατοχή της γυναίκας κατασχέθηκαν και 560 ευρώ που δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Το ζευγάρι συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για διακίνηση ναρκωτικών, με την δίωξη που ασκήθηκε να έχει κακουργηματικό χαρακτήρα. Και οι δυο κρατούνται ώσπου να απολογηθούν στον ανακριτή.

autokinito
narkotika

Η ζυγαριά αποκάλυψε τη διακίνηση

Οι ποσότητες ναρκωτικών που βρήκαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου και του Τ.Α.Ε. στο σπίτι ενός Έλληνα σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου δεν ήταν μεγάλες, αλλά η ζυγαριά ακριβείας που κατείχε ήταν αρκετή για να του αποδοθεί η κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών.

Κατά την έρευνα που έγινε στην κατοικία του την Παρασκευή, κατασχέθηκαν ακόμη 13 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μικροποσότητα κοκαΐνης και ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.