Neo

Ζωές σε αναμονή…

Στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Θεσσαλία, αναφέρθηκε από το βήμα της Βουλής, η Γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Ευαγγελία Λιακούλη, τονίζοντας ότι «εκεί, η ανθρωπιά δοκιμάζεται, πνιγμένη στον βούρκο της βιβλικής φυσικής καταστροφής, που δίνει σταδιακά τη θέση του στον βούρκο της κυβερνητικής αδιαφορίας».
Ειδικότερα, η Λαρισαία βουλευτής, υποστήριξε ότι παρότι έχουν περάσει εβδομάδες από την καταστροφή και ενώ οι προβολείς έσβησαν, τα ‘παχιά λόγια’ της κυβέρνησης, παραμένουν αέρας και οι ζωές χιλιάδων Θεσσαλών έχουν εγκλωβιστεί στο ‘περίμενε’. «Ζωές σε αναμονή, ανάγκες που … ‘η κλήση τους προωθείται’, χωρίς αποδέκτη», είπε, προσθέτοντας ειδικά για τους αγρότες ότι πέραν των αδιεξόδων που είναι αποτέλεσμα των πλημμυρών, έχουν να αντιμετωπίσουν και τις αλλεπάλληλες αστοχίες της ΝΔ στην αγροτική πολιτική, θυμίζοντας με νόημα μεταξύ άλλων, την καταβολή της μικρότερης προκαταβολής βασικής ενίσχυσης που έχει δοθεί στην ελληνική αγροτιά στο πλαίσιο της ΚΑΠ. Και ο νοών, νοείτω…

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Τράβα να φας κανένα κοψίδι κυρία Λιακούλη και άσε στην άκρη την σπέκουλα και τα μεγάλα λόγια. Ταγάρια Λαρισαίοι, βλάχοι και κοψιδοφάγοι.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.