ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καταγγέλει “πραξικόπημα” στις ευρωεκλογές με στόχο την ανακοπή της ανόδου του κόμματος και την βούληση του ελληνικού λαού

Ελλ. Λύση: Ο κ. Βενιζέλος αντί να αναπολεί τις συζητήσεις του με τον Σόϊμπλε, θα έπρεπε να απολογείται για το καταστροφικό PSI

«Επανεμφανίστηκε ο κ. Βαγγέλης Βενιζέλος για να αποκαλύψει το περιεχόμενο των διαπραγματεύσεών του με τον ανθέλληνα, αποβιώσαντα πλέον Σόϊμπλε. Ο κ. Βενιζέλος, αντί να αναπολεί τις συζητήσεις του με τον "ασυγχώρητο Γερμανό", θα έπρεπε να απολογείται για το καταστροφικό PSI», σημειώνει η Ελληνική Λύση, σε σημερινή ανακοίνωσή της σχετικά με τη συνέντευξη που παραχώρησε ο κ. Βενιζέλος στην ΕΡΤ.

«Να εξηγήσει», προσθέτει το κόμμα, «που πήγαν τα δισεκατομμύρια του ελληνικού λαού, των ασφαλιστικών ταμείων, των ΝΠΔΔ και γιατί κατέστρεψε την εντιμότερη μορφή επενδυτή, τους μικρο-ομολογιούχους. Φυσικά, ο κ. Βενιζέλος εκμεταλλευόμενος την ασυλία που διαθέτει από τα ΜΜΕ, μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Ουδείς, όμως, πλέον τον πιστεύει».

“Πραξικόπημα” στις ευρωεκλογές με στόχο την ανακοπή της ανόδου του κόμματος και την βούληση του ελληνικού λαού

«Το άρθρο 5 του νομοσχεδίου με τίτλο "Εκλογή Ευρωβουλευτών, Επιστολική Ψήφος - Διευκόλυνση Ψήφου Εκλογέων, Εκκαθάριση Εκλογικών Καταλόγων και Λοιπές Διατάξεις", ισοδυναμεί με κυβερνητικό πραξικόπημα με στόχο όχι μόνον την Ελληνική Λύση, αλλά την ίδια την βούληση του ελληνικού λαού», υποστηρίζει το κόμμα σε ανακοίνωσή του, ενώ ισχυρίζεται στη συνέχεια:

«Η ΝΔ χωρίς να κρατά ούτε τα προσχήματα, αλλοιώνει το ίδιο το πολίτευμα προκειμένου να διασωθεί στις ευρωεκλογές και να ανακόψει την εκλογική άνοδο της Ελληνικής Λύσης, με την διαβόητη μεθόδευση στην κατανομή των εδρών. Αναμένουμε να δούμε ποιοι βουλευτές και ποια κόμματα θα νομιμοποιήσουν με την ψήφο τους αυτή την κατάπτυστη και πραξικοπηματική ραδιουργία».

Και καταλήγει ως εξής η ανακοίνωση: «Τεκμηριώνεται πλέον ότι η Ελληνική Λύση είναι η μοναδική ασπίδα της Ελλάδας και των Ελλήνων, έναντι στην ασυδοσία της ΝΔ».

Η ιστοσελίδα της ΡΑΕ για τις τιμές των παρόχων ηλεκτρικού ρεύματος βρίσκεται ακόμα εκτός λειτουργίας

«Ενώ τα περιβόητα "χρωματιστά τιμολόγια" ηλεκτρικού ρεύματος ήδη έχουν τεθεί σε ισχύ από τους παρόχους, το Εργαλείο Σύγκρισης Τιμών (https ://www.energycost.gr) που είχε διατυμπανίσει η κυβέρνηση, βρίσκεται ακόμα εκτός λειτουργίας», αναφέρει το κόμμα σε ανακοίνωση του σχετικά με την ιστοσελίδα της ΡΑΕ.

Παράλληλα, αναφέρει: «Είναι άλλη μία περίπτωση όπου η κυβερνητική ανικανότητα συνδυάζεται με δόλο και θύματα είναι μόνο οι καταναλωτές. Η δε ανικανότητα της "αρμόδιας ανεξάρτητης αρχής", να συμβάλλει στην προστασία και την ενημέρωση των πολιτών, απλώς επιβεβαιώνει για ακόμα μια φορά την Ελληνική Λύση και την θέση της για τις δήθεν "ανεξάρτητες" αρχές των χρυσοπληρωμένων golden boys και των κομματικών στρατών».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.