ΕΛΛΑΔΑ

Δείτε αναλυτικά

Εξαρθρώθηκε σπείρα με 15 κλοπές σε σούπερ μάρκετ σε όλη τη χώρα

H συνολική λεία της σπείρας των Ρομά από το Ζεφύρι Αττικής ξεπερνά τα 13.300 ευρώ.

Είχαν ρημάξει τα σούπερ μάρκετ σε διάφορες περιοχές της χώρας τους τελευταίους τρεις μήνες τα μέλη μιας σπείρας Ρομά από το Ζεφύρι Αττικής, οι οποίοι άρπαζαν πλήθος προϊόντα και έφευγαν χωρίς να πληρώσουν. Ως τώρα, εξιχνιάστηκαν 15 κλοπές με λεία αξίας άνω των 13.300 ευρώ.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης των κλοπών και χάρη στην αξιοποίηση στοιχείων που προέκυψαν από επιτόπιες έρευνες της Ασφάλειας Καλαμάτας και με την τεχνική επεξεργασία τους από τους ειδικούς των εγκληματολογικών εργαστηρίων, ταυτοποιήθηκαν ένας 36χρονος και μια 38χρονη, ενώ αναζητούνται τουλάχιστον πέντε άγνωστοι συνεργοί τους, οι οποίοι έμπαιναν από τις 14 Οκτωβρίου 2023 ως τις 15 Ιανουαρίου σε σούπερ μάρκετ σε διάφορες περιοχές παριστάνοντας τους πελάτες, έβαζαν σε καρότσια διάφορα προϊόντα και στη συνέχεια έφευγαν χωρίς να περάσουν από τα ταμεία για να καταβάλουν αντίτιμο.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του ζευγαριού και των αγνώστων συνεργών τους για εγκληματική οργάνωση και για διακεκριμένες κλοπές υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για την εξιχνίαση τυχόν άλλων παρόμοιων κλοπών και την ταυτοποίηση των υπόλοιπων δραστών.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.