ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση σε Μητσοτάκη-Κασσελάκη-Ανδρουλάκη

Κυρ. Βελόπουλος για ν/σ γάμου ομοφύλων: Kόμμα πολιτικής εξαπάτησης των Ελλήνων ψηφοφόρων η ΝΔ

«Το κόμμα της πολιτικής εξαπάτησης των Ελλήνων ψηφοφόρων, η ΝΔ, αποδεικνύεται ότι πάει να εξαπατήσει για ακόμη μια φορά τον ελληνικό λαό», δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, λέγοντας ότι «με προτροπή του, ο ίδιος ο πρωθυπουργός, παραβιάζοντας κάθε αρχή της Δημοκρατίας, ζητάει από βουλευτές του, έντρομος, να απέχουν από την ψηφοφορία, για το νόμο για τον γάμο των ομοφυλοφίλων».

Παράλληλα, ο Κυριάκος Βελόπουλος ανέφερε: «Έχουμε να πούμε ένα πράγμα εμείς στους βουλευτές αυτούς: αποχή σημαίνει ότι ψηφίζουν το νόμο. Ας αφήσουν τα παραμύθια και την εξαπάτηση του εκλογικού σώματος».

Επίθεση σε Μητσοτάκη-Κασσελάκη-Ανδρουλάκη

«Από τη συνέντευξη του κυρίου Κασσελάκη», στον τηλεοπτικό σταθμό Star, «βγαίνει ένα πράγμα ως συμπέρασμα: Ότι επιβάλλει κομματική πειθαρχία. 'Αρα δεν ελέγχει το κόμμα του. Και από την άλλη, ότι κατηγορείται αυτός, αλλά και το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ για εξαπάτηση των Ελλήνων», δήλωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης, για «τα "δανεικά και αγύριστα" των κομμάτων».

Όπως είπε ο Κυρ. Βελόπουλος για «μαύρα λεφτά ακούσαμε, δάνεια απλήρωτα ακούσαμε, λεφτά για ελιές και επιδοτήσεις ακούσαμε. Το ζήτημα είναι να ακούσουμε τελικά ποιος είναι ο απατεώνας και ποιος δεν είναι», ανέφερε χαρακτηριστικά. Τέλος, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, κάλεσε τους κυρίους Κασσελάκη, Ανδρουλάκη και Μητσοτάκη να πουν «ποιος είναι ο απατεώνας επιτέλους. Γιατί αλλιώς, αποδεικνύεται ότι όλοι είναι απατεώνες».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.