MEDIA

Σε τρίτη ταινία Top Gun

Ο Τομ Κρουζ ξανά στον ρόλο του Πιτ «Μάβερικ» Μίτσελ

Ο Τομ Κρουζ φαίνεται έτοιμος να επαναλάβει τον ρόλο του ως Πιτ «Μάβερικ» Μίτσελ σε τρίτη ταινία Top Gun.

Ο πρωταγωνιστής ταινιών δράσης υποδύθηκε για πρώτη φορά τον χαρακτήρα στην ταινία «Top Gun» του 1986 και επέστρεψε το 2022 για το φιλμ «Top Gun: Maverick», η οποία ήταν τεράστια επιτυχία στο box office με εισπράξεις 1.496 δισεκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως.

Σύμφωνα με το Puck, η Paramount ανέθεσε στον σεναριογράφο του «Top Gun: Maverick» Έχρεν Κρούγκερ να αρχίσει να εργάζεται για το τρίτο μέρος της κινηματογραφικής σειράς.

Πηγές ανέφεραν στο THR ότι σχεδιάζεται να επιστρέψει ο σκηνοθέτης Τζόζεφ Κοσίνσκι και ο Κρουζ ενδεχομένως να επανασυνδεθεί με τους συμπρωταγωνιστές του Γκλεν Πάουελ και Μάιλς Τέλερ.

Αν και δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Paramount θα ήθελε να επαναλάβει την επιτυχία του «Top Gun: Maverick», τα νέα προκάλεσαν εντύπωση στο Χόλιγουντ καθώς ο Τομ Κρουζ υπέγραψε πρόσφατα νέα συμφωνία με το ανταγωνιστικό στούντιο Warner Bros, η οποία όμως δεν είναι αποκλειστική.

Εκτός από εμπορική επιτυχία, το φιλμ «Top Gun: Maverick» ήταν επίσης υποψήφιο στην κατηγορία Καλύτερης Ταινίας στα περσινά Όσκαρ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.