MEDIA

Πρεμιέρα στο 74ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου

«Spaceman»: Ο Άνταμ Σάντλερ συναντά ένα αλλόκοτο πλάσμα του διαστήματος

Ο 'Ανταμ Σάντλερ (Adam Sandler) «πραγματοποιεί» ένα ταξίδι στα αστέρια στη νέα του ταινία «Spaceman» η οποία θα κάνει πρεμιέρα στο 74ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου τον επόμενο μήνα.

Σε σκηνοθεσία Γιόχαν Ρενκ (Johan Renck), η ταινία βασίζεται στο μυθιστόρημα του Τσέχου συγγραφέα Γιάροσλαβ Καλφάρ (Jaroslav Kalfař), «Spaceman of Bohemia» που κυκλοφόρησε το 2017. Το σενάριο υπογράφει ο Κόλμπι Ντέι (Colby Day).

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, «έξι μήνες μετά την ολοκλήρωση μιας μοναχικής ερευνητικής αποστολής στην άκρη του ηλιακού συστήματος, ο αστροναύτης Jakub (Σάντλερ), συνειδητοποιεί ότι ο γάμος που άφησε πίσω του μπορεί να μην τον περιμένει όταν επιστρέψει στη Γη. Στην απελπισία του να διορθώσει τα πράγματα με τη σύζυγό του, Lenka (Κάρεϊ Μάλιγκαν (Carey Mulligan) τον βοηθά ένα μυστηριώδες πλάσμα που βρίσκεται να κρύβεται στα έγκατα του σκάφους του. Ο Hanuš (με τη φωνή του Πολ Ντέινο (Paul Dano) συνεργάζεται με τον Jakub για να καταλάβουν τι πήγε στραβά πριν να είναι πολύ αργά».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.