ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο Περιστέρι το απόγευμα ο Ανδρουλάκης…

Σε ρυθμούς …ευρωεκλογών το ΠΑΣΟΚ - ΚινΑλ

Σε …προεκλογικούς ρυθμούς κινείται πλέον το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, που ξεκίνησε ήδη να δίνει τα πρώτα ονόματα του ευρωψηφοδελτίου του στη δημοσιότητα, με ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας και παρουσίαζε ως υποψήφιους ευρωβουλευτές, τον εργατολόγο Κώστα Τσουκαλά, την εκπαιδευτικό Μαρία Δαφέρμου και την πολιτικό μηχανικό Όλγα Μαρκογιαννάκη. Το ίδιο θα συνεχίσει να κάνει σε τακτά χρονικά διαστήματα, παρουσιάζοντας τους υποψηφίους μέσω βίντεο. Μία νέα τριάδα υποψηφίων αναμένεται μέσα στην εβδομάδα, που, εκτός απροόπτου, θα κλείσει με συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος την Παρασκευή, με θέμα ακριβώς τον προγραμματισμό ενόψει ευρωκάλπης στις 9 Ιουνίου.

Στο μεταξύ, στο ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, δε θα σταματήσουν να «ανεβάζουν» τα θέματα που έχουν κάνει «σημαίες» τους, και τα οποία θεωρούν ότι είναι ευνοϊκά για το κόμμα τους και τουλάχιστον ενοχλητικά για την κυβέρνηση. Σε αυτό το πλαίσιο, σήμερα το απόγευμα, ο Νίκος Ανδρουλάκης θα περιοδεύσει στο Περιστέρι και θα θέσει εκ νέου, από εκεί, το ζήτημα της κοινωνικής κατοικίας. Στενοί συνεργάτες του θυμίζουν ότι στο Περιστέρι το όριο της Golden Visa παραμένει στις 250.000 ευρώ, με τους κατοίκους της περιοχής να εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν οξύ πρόβλημα ενοικίων. Επι τη ευκαιρία, λοιπόν, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής θα θέσει εκ νέου το ζήτημα, θα θυμίσει ότι έναν μήνα μετά τη συζήτηση στη Βουλή οπότε και θα έπαιρνε συγκεκριμένες πρωτοβουλίες ο πρωθυπουργός, δεν έχει γίνει τίποτα, και θα επαναλάβει τις προτάσεις του κόμματός του για την αντιμετώπιση της στεγαστικής κρίσης.

Κατά τα λοιπά, αύριο Τετάρτη, ο Νίκος Ανδρουλάκης αναμένεται να μιλήσει στην Ολομέλεια της Βουλής, όπου και θα μεταφερθεί η συζήτηση επί των πορισμάτων των κομμάτων στον απόηχο της Εξεταστικής Επιτροπής για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη. Εκεί, θα κάνει λόγο για «υποκρισία» εκ μέρους της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού προσωπικά, από τη στιγμή που υπάρχει το πόρισμα του Ευρωπαίου Εισαγγελέα που θέτει θέμα ευθυνών τόσο του Κώστα Καραμανλή όσο και του Χρήστου Σπίρτζη, με την ιδιότητά τους ως πρώην υπουργοί Μεταφορών, ενώ υπενθυμίζεται πως είναι πιθανό να ξαναέρθει η δικογραφία, από τη στιγμή που υπάρχει μήνυση ιδιώτη, και συγκεκριμένα συγγενούς θύματος, κατά προσωπικά του Κώστα Καραμανλή…

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.