SUPERLEAGUE

Super League

Άρης: Δεν πρόλαβε ο Βέλεθ, επιστροφή Σαβέριο ενόψει Ολυμπιακού

Με την προπόνηση, που έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (Τετάρτη 3/4, 19:00), στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής των Play Off του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Άκης Μάντζιος δεν έχει καινούρια προβλήματα να διαχειριστεί έπειτα από τη νίκη επί της Λαμίας (3-1), που ήταν η δεύτερη σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα. Ο Φραν Βέλεθ παραμένει εκτός λόγω ενοχλήσεων ενώ ο Κίκε Σαβέριο επιστρέφει στην αποστολή. Ο Κοσταρικανός διεθνής δεν ήταν στις επιλογές του Μάντζιου για το ματς με τη Λαμία καθώς επέστρεψε το βράδυ της Παρασκευής από τις υποχρεώσεις με το ομοσπονδιακό συγκρότημα της πατρίδας του.

Αυτός που «κόπηκε» για να μπει ο Σαβέριο, ήταν ο Μιχάλης Παναγίδης. Αναλυτικά η αποστολή της του Άρη για το παιχνίδι στον Πειραιά αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Κουέστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ρόουζ, Νταρίντα, Βερστράτε, Εμβοντό, Τζούρασεκ, Πάρντο, Μάνου Γκαρθία, Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο, Ζαμόρα, Μορόν, Ανσαριφάρντ, Φετφατζίδης.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.