Neo

Έργα και γρηγορα…

Μία πολύ εποικοδομητική συνάντηση με τον περιφερειάρχη Αττικής Νίκο Χαρδαλιά, είχε ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, αφού συμφώνησαν να δοθούν 101 εκατομμύρια ευρώ από την Περιφέρεια στον μεγαλύτεροι Δήμο της χώρας στο πλαίσιο της Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης (ΟΧΕ) υπό τον τίτλο «Αθήνα 2030», που εντάσσεται στο Πρόγραμμα «Αττική» 2021-2027.
Στόχος είναι να υλοποιηθούν μέσα στα επόμενα χρόνια πάνω από 40 σημαντικά έργα και δράσεις που θα αλλάξουν την εικόνα της πρωτεύουσας, με τον κ.Δούκα αμέσως μετά να δεσμεύεται σε δηλώσεις του ότι θα προχωρήσει τα έργα όσο το δυνατόν γρηγορότερα, για να αποδοθούν στους πολίτες της Αθήνας και δη όσους έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Στο ίδιο μήκος κύματος, αποφασισμένος να βελτιωθεί η όψη της πρωτεύουσας δήλωσε από την πλευρά του ο Νίκος Χαρδαλιάς.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Τα έργα σου Δήμαρχε μέχρι στιγμής είναι οι χιλιάδες κλήσεις και το ξήλωμα πινακίδων στο ευρύτερο κέντρο της Αθήνας. Τίποτε άλλο δεν έχεις να επιδείξεις, μαζί με το σταμάτημα έργων ανάπλασης της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.