MEDIA

ΜΜΕ ΚΑΙ TV: ΓΥΡΩ, ΓΥΡΩ ΟΛΟΙ!

Απολύσεις, αποχωρήσεις, προσλήψεις, πρεμιέρες και σπανίως καμία καλή συνέντευξη! Όλα τριγύρω αλλάζουν και όλα; Φυσικά τα ίδια μένουν!

Της Αλεξάνδρας Τσόλκα

*Αποχωρεί από τον ΚΟΝΤΡΑ ο Τέρενς Κουίκ, ο οποίος αναλαμβάνει Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες» του Παναγιώτη Καμμένου. Με ανακοίνωσή του ο σταθμός "ευχαριστεί τον Τέρενς Κουίκ για την έως τώρα πολύτιμη συμβολή του και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια του Αντιμνημονιακού του αγώνα".

* Πότε παράτησε ο Κουίκ την τηλεόραση, πότε πήγε στην ΕΤ3 για να ολοκληρώσει την καριέρα του από κει που την ξεκίνησε, έλεγε, πότε βρέθηκε στο ΚΟΝΤΡΑ και πότε ανέλαβε εκπρόσωπος τύπου κόμματος του Καμμένου, πάλι δεν κατάλαβα!

*Όποιος σκέφτεται πως είμαι αργόστροφη του απαντώ στα μούτρα του!

*Ο νομικός εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, δήλωσε πως απ' όταν πήγε η Μόνικα Λεβίνσκι στον Λευκό Οίκο, άναψαν σπίθες πάθους στον Μπιλ Κλίντον και δεν μπορούσε να συγκρατηθεί, ενώ ο παιδαράς εδώ που τα λέμε, Ζεράρ Ντεπαρντιε, θα υποδυθεί τον Ντομινίκ Στρος Καν, μονίμως παθιασμένο και ασυγκράτητο, σε κινηματογραφική μεταφορά της ζωής του.

*Εδώ που τα λέμε, οι ξένοι πολιτικοί άνδρες είναι επιρρεπείς στο σεξ, πράγμα ανθρώπινο και αξιοζήλευτο εν μέρη. Οι δικοί μας, είναι επιρρεπείς σε εκατομμύρια ευρώ που μπαίνουν σε λογαριασμούς η πάνε πάνω κάτω στην Ευρώπη, περί τα σύνορα της Ελβετίας.

*Γιαούρτια, νεράντζια, καθώς και καρέκλες βλάπτουν σοβαρά το ελληνικό τραγούδι και κυρίως τους Έλληνες τραγουδιστές!

*Μαζί με τον Νταλάρα την πλήρωσε και η Δέσποινα Ολυμπίου, που καλύτερα στις μεγάλες πίστες παρά στο ποιοτικό και στρατευμένο θα σκέφτεται η κοπέλα!

*Απ' το γαρύφαλλο στο μπουκάλι το εμφιαλωμένο νερό, είναι βαρύς ο μώλωπας, εδώ που τα λέμε!

*Πρωινό ΑΝΤ1 – η αντεπίθεση! Επιτέλους, αξιοποιούνται πρόσωπα της ομάδας της εκπομπής, όπως η Χριστίνα Πολίτη. Δημοσιογράφος με εμπειρία, γνωριμίες, καλλιέργεια, που έκανε αυτό που γνωρίζει καλά. Πήρε μια συνέντευξη της «δύσκολης» για τηλεοπτικές εκμυστηρεύσεις Άννας Βίσση, η οποία ήταν ειλικρινής, ήρεμη, πολύ φιλική. Ίσως η προσωπική σχέση των δυο γυναικών αλληλοεκτίμησης, βοήθησε σε ένα αποτέλεσμα που αξίζει για τα πρωινά μας με μια υποδειγματική συνέντευξη!

*Μ αρέσει φυσική και άνετη Άννα Βίσση στο πρωινό μου και όχι η κύρια Τέτα, η νυχού, να μου δείχνει πως θα βάλω φωτογραφία της Μερκελ και του Λαζόπουλου στα νύχια μου! Το πρώτο με ψυχαγωγεί, το δεύτερο με κάνει απλώς έξαλλη!

*Ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος στην εκπομπή αυτή τη καινούργια του ΑΛΦΑ, πιστεύει πως η εμφάνιση αυτή του έκανε καλό στην επικοινωνία του με το ευρύ κοινό;

*Ρητορική ερώτηση, δε περιμένω απάντηση, μη νομίζετε!

* Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ο Νίκος Μάνεσης δήλωσε πως "Η γυναίκα μου -Φαίη Μαυραγάνη- ευχαριστεί τον ΑΝΤ1 που την απέλυσε σε μια δύσκολη περίοδο. Μας έδωσε μια σημαντική οικονομική ανάσα, διότι πήρε μια γενναία αποζημίωση λόγω περικοπών, ασχέτως που μετά ακολούθησαν προσλήψεις".

*Αχ, αυτά τα αφεντικά! Ήθελα να ξέρα με κλήρωση κάνουν τις απολύσεις; Η Μαυραγάνη ήταν χρόνια στον ΑΝΤ1, με μεγάλη εμπειρία και άπειρες εργατοώρες αφοσιωμένες στο σταθμό και στην δουλειά της!

*Θα μου πεις ήταν στο γράμμα «Μ» και αυτήν έβγαλε η κληρωτίδα. ΟΚ! Λοιπόν!

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.