ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΣΙΡΙΑΛ, ΣΤΗΝ ΝΤΝΙΕΠΡ Ο ΜΑΝΩΛΑΣ

Η ανατροπή της ανατροπής στην περίφημη πλέον υπόθεση του Κώστα Μανωλά. Ενώ μέχρι πριν λίγο η ΑΕΚ δεν δεχόταν το ποσό της Ντνιεπρ, είπε τελικώς το "ναι", ο νεαρός αμυντικός θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ουκρανία και η ΠΑΕ θα βάλει στα ταμεία της 700.000 ευρώ!

Η... Μανωλιάδα έλαβε τέλος, αφού το απόγευμα της Πέμπτης γράφτηκε το τελευταίο επεισόδιο. Μπορεί πριν από λίγες ώρες η ΑΕΚ να αρνήθηκε τα 500.000 ευρώ που προσέφερε η Ντνιέπρ για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά, λίγο αργότερα όμως επήλθε συμφωνία, αφού οι Ουκρανοί επανήλθαν με μία προσφορά της τάξεως των 700.000 ευρώ. Ετσι, η ΠΑΕ ΑΕΚ είπε το "ναι", ο παίκτης πάει από τώρα στην Ουκρανία και η Ενωση βγαίνει κερδισμένη, αφού θα βάλει ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία της.

Οσον αφορά στις λεπτομέρειες της συμφωνίας, η Ντνιέπρ έδωσε 100.000 ευρώ για την απόκτηση του νεαρού αμυντικού συν 600.000 ευρώ για να έχει τον πρώτο λόγο για οποιονδήποτε άλλον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ! Ουσιαστικά με αυτή τη συμφωνία πέφτει σημαντικά το ποσοστό μεταπώλησης του Μανωλά που δικαιούται ο Θρασύβουλος, ο οποίος παίρνει πλέον μόλις 35.000 ευρώ.

Το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί και τυπικά το θέμα είναι να πάρει στα χέρια της η ΑΕΚ τις τραπεζικές εγγυήσεις ότι θα λάβει το συγκεκριμένο ποσό ως τις 10 Μαρτίου προκειμένου να συνηγορήσει στην άμεση μετακόμιση του νεαρού στόπερ στην Ντνιέπρ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.