ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ Η TUI ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

«Να έχουν μαζί τους περισσότερα μετρητά σε ευρώ» συστήνει στους τουρίστες, που θα βρεθούν για διακοπές στην Ελλάδα, η γερμανική ταξιδιωτική εταιρεία TUI.

 

Για προβλήματα ρευστότητας στην Ελλάδα σε περίπτωση επιστροφής στην δραχμή έκανε λόγο ο επικεφαλής της εταιρείας για την Ανατολική Μεσόγειο Μάρκους Μπρουχμίλερ. Συνεπώς, συνέστησε τους Γερμανούς τουρίστες να έχουν μαζί τους περισσότερα ευρώ σε μετρητά. Ωστόσο, υπογραμμίζει ότι θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις πιστωτικές κάρτες τους πριν αναχωρήσουν από την Γερμανία και να απευθυνθούν στην τράπεζά τους.

Ο κ. Μπρουχμίλερ τόνισε ότι η επιστροφή στην δραχμή θα καθιστούσε και χαμηλότερες τουλάχιστον κατά 10% τις τιμές σε όλα τα προϊόντα, αλλά και στα εισιτήρια σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.

Αναφερόμενος στις απεργίες στην Ελλάδα, ο κ. Μπρουχμίλερ διευκρίνισε ότι δεν υπάρχουν προβλήματα, ενώ δεν έχει παρατηρηθεί και απολύτως καμία κακή διάθεση εναντίον των Γερμανών. Με αυτή την δήλωση, προφανώς, επεχείρησε, να διασφαλίσει και την ροή των κρατήσεων, που για την εποχή κινούνται με πτώση της τάξεως του 30%. Παράλληλα, ο ίδιος  τόνισε ότι οι πελάτες της TUI δεν κινδυνεύουν από την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ και δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα στην μετακίνηση των Γερμανών πολιτών, καθώς η χώρα θα παραμείνει στην Ε.Ε. και κατ’ επέκτασιν θα είναι εν ενεργεία η συνθήκη Schengen.

  • Ετικέτες: 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.