ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΕ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ ΑΜΦΙΒΛΗΣΤΡΟΕΙΔΟΥΣ

Ο νέος πρωθυπουργός υποβλήθηκε σε οφθαλμολογικές εξετάσεις στο νοσοκομείο Αττικόν, καθώς εμφάνισε αρχή αποκόλλησης αμφιβληστροειδούς. Αναμένεται να υποβληθεί αύριο σε επέμβαση. 

Από το πολιτικό γραφείο του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς υποβλήθηκε σήμερα σε προγραμματισμένη οφθαλμολογική εξέταση από τον Διευθυντή της Β´ Πανεπιστημιακής Οφθαλμολογικής Κλινικής του Αττικού Δημοσίου Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής, κ. Πάνο Θεοδοσιάδη. Διαπιστώθηκε αρχόμενη αποκόλληση αμφιβληστροειδούς και αποφασίστηκε η χειρουργική της αντιμετώπιση. Η επέμβαση θα πραγματοποιηθεί αύριο το πρωί από τον κ. Θεοδοσιάδη στο Αττικό Νοσοκομείο».

Η κατάσταση της υγείας του πρωθυπουργού δεν εμπνέει ανησυχία. Εξαιτίας της περιπέτειας του Αντ. Σαμαρά δεν πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη για τις 6 μ.μ. συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Αντώνης Σαμαράς μετέβη το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου είχε σύσκεψη με τους συνεργάτες του, ενώ στη συνέχεια επικοινώνησε τηλεφωνικά και με τον Τούρκο πρωθυπουργό Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Με τον πρωθυπουργό επικοινώνησαν για να του ευχηθούν περαστικά ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο Φώτης Κουβέλης και ο Αλέξης Τσίπρας.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.