ΕΛΛΑΔΑ

ΣΟΒΑΡΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΩΝ

Μητέρα παρασύρθηκε μαζί με τα δύο της παιδιά από μοτοσικλέτα στη συμβολή των οδών Τροίας και Πατησίων. Ασθενοφόρα τους διακόμισαν σε δύο νοσοκομεία. Παραδόθηκε τελικά ο νεαρός οδηγός του δίκυκλου.

Τα δυο παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι 7 χρονών μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παίδων και η μητέρα στον Ευαγγελισμό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός της μοτοσικλέτας, λίγο νωρίτερα, είχε χτυπήσει έναν ποδηλάτη και ανέπτυξε ταχυτητα να εξαφανιστεί, με αποτέλεσμα να παρασύρει και τη γυναίκα με τα δύο παιδιά, που είναι πολωνικής καταγωγής. Ο οδηγός της μοτοσικλέτας τους εγκατέλειψε στην άσφαλτο και εξαφανίστηκε, για να παραδοθεί πιο μετά στην αστυνομία.

Οι αστυνομικοί της Τροχαίας εντόπισαν τον οδηγό από τη μοτοσικλέτα του, την οποία εγκατέλειψε κοντά στο σημείο του συμβάντος. Στη συνέχεια, επικοινώνησαν με τον πατέρα του ο οποίος τον βρήκε και του είπε να πάει αμέσως στην Τροχαία, κάτι το οποίο έκανε. Πρόκειται για έναν μόνιμο υπαξιωματικό του Πολεμικού Ναυτικού 21 ετών, ο οποίος, όπως δήλωσε, φοβήθηκε και γι αυτό εγκατέλειψε τα θύματά του. Ο νεαρός κρατείται και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Στην εντατική τα δύο παιδιά

Σοβαρή κρίνεται η κατάσταση της υγείας του αγορίου και ελεγχόμενη του κοριτσιού, των επτάχρονων διδύμων που παρασύρθηκαν το πρωί, μαζί με τη μητέρα τους. Τα παιδιά νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Αγλαία Κυριακού όπου μεταφέρθηκαν το πρωί, αμέσως μετά το ατύχημα και διασωληνώθηκαν στη μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Από τις αξονικές τομογραφίες που έγιναν διαπιστώθηκε ότι το αγόρι έχει υποστεί πολλαπλά κατάγματα άκρων και γνάθου, αλλά και τραύματα στο πρόσωπο και τη στοματική κοιλότητα.

Όσον αφορά στο κορίτσι, η αντίστοιχη αξονική εγκεφάλου, αυχένα και κοιλίας δεν έδειξε σηματικά παθολογικά ευρήματα. Οι γιατροί συνεχίζουν τις εξετάσεις και προσπαθούν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας των δύο παιδιών, κατί που μάλλον φαίνεται εφικτό για το κορίτσι και πιο δύσκολο για το αγόρι.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.