ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΝΕΟ ΨΑΛΙΔΙ ΣΕ ΠΡΟΝΟΙΑΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ

Το ενδεχόμενο περικοπής επιδομάτων πολυτέκνων και πρόνοιας εξετάζει η κυβέρνηση, προκειμένου να πετύχει τους στόχους που θέτει η τρόικα.

Της Βασιλικής Αγγουρίδη

Στο στόχαστρο μπαίνουν για ακόμη μια φορά επιδόματα, με την κυβέρνηση να αναζητεί τρόπους εξοικονόμησης περισσότερων χρημάτων ελέω δανειστών μας.

Έτσι, εξετάζεται νέο σημαντικό ψαλίδισμα επιδομάτων πολυτέκνων αλλά και πρόνοιας, κυρίως μέσω περαιτέρω μείωσης των δικαιούχων.

Δεν αποκλείεται λοιπόν το όριο εισοδήματος των 55 χιλιάδων ευρώ για τις δικαιούχες πολύτεκνες οικογένειες, που είχε τεθεί πέρσι, να μειωθεί ακόμη περισσότερο.

Νέα κριτήρια αναμένεται να εισαχθούν για τους δικαιούχους προνοιακών επιδομάτων, περιορίζοντας σημαντικά τον αριθμό τους, παρά το προηγούμενο ξεκαθάρισμα των καταλόγων από εκείνους που τα λάμβαναν παράνομα.

 

 

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Estefan69 13:06 29/07/2012

    Ε βέβαια απο που θα κόψουν ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Απο τους συνταξιούχους και τους μισθωτούς.Ούτε απο την siemens,ούτε απο τους μεγαλοφοροφυγάδες.Δεν θα πληρώσει κανείς τους.Ολα τα λαμόγια ζουν και βασιλευουν.ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ.Θα βάλουν και πλαφόν στην υγεία 1500 ευρώ.Για φάρμακα και νοσηλεία, το χρόνο.Πάνω απο το ποσό αυτό,προσέχτε μην αρρωστήσετε.Ο συνταξιούχος και ο μισθωτός που πλήρωνε μια ζωή, για φάρμακα και νοσηλεία,
    να πάει να πεθάνει.Ανεργία μας έφεραν,λεφτά μας έφαγαν και δεν τα επέστρεψαν,,φόρους μας φόρτωσαν,άρρωστους και εξαθλιωμένους μας παραδίδουν.Και όλα αυτά για να ζουν κάποιοι Βασιλικά.ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ.ΕΙΤΕ ΜΕ ΕΥΡΩ ΕΙΤΕ ΜΕ ΔΡΑΧΜΗ , ΠΑΝΤΑ ΕΣΥ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣ ΦΟΥΚΑΡΑ ΕΛΛΗΝΑ—–ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ.

  2. Pingback: «ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ» ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ..ΜΙΣΑ ΜΕΤΡΑ | Matrix 24 16/07/2012

    […] επίσης: ΝΕΟ ΨΑΛΙΔΙ ΣΕ ΠΡΟΝΟΙΑΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ Tweet(function() { var po = document.createElement('script'); po.type = 'text/javascript'; […]

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.