Neo

Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΩΣ... ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ

Τη δόξα του μακαριστού Χριστόδουλου ζήλεψε ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος από σήμερα αρχίζει τη συλλογή υπογραφών.

Όχι για την επιστροφή του θρησκεύματος στις ταυτότητες, κάτι που δεν θα με εξέπληττε, αλλά για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το μνημόνιο. Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, οι βουλευτές του αλλά και τα υπόλοιπα κορυφαία στελέχη θα μαζευτούν σήμερα στις 11.00 στην πλατεία Συντάγματος, και θα είναι οι πρώτοι που θα υπογράψουν τη σχετική αίτηση. Δεν γνωρίζω πώς θα εξελιχθεί η πρωτοβουλία, αν και κάποιοι μου λένε ότι στον πυρήνα της προσπάθειας δεν είναι τόσο αυτή καθεαυτή η εξεταστική όσο η επαναπροσέγγιση του κόμματος με τους πολίτες. Αυτούς που το τελευταίο διάστημα δείχνουν να το γυρνούν την πλάτη, στρεφόμενοι προς τον ΣΥΡΙΖΑ και, κυρίως, τη Χρυσή Αυγή.

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Nimort 21:35 17/09/2012

    Αυτοί εκ της αντιπολίτευσης που δεν υπέγραψαν τον έκαναν διότι η πρόταση έγινε απ’ τους ΑΝ.ΕΛ και όχι απ’ το δικό τους κόμμα. 
    Οσον αφορά την δημοσκοπηκή πτώση των ΑΝ.ΕΛ μπορεί ο καθένας να την εξηγήσει πολύ εύκολα. Το μόνο που έχει να κάνει είναι να κάτσει να παρακολουθήσει δελτία ειδήσεων στην TV μια μέρα ολόκληρη και να μετρήσει τον τηλεοπτικό χρόνο που απολαμβάνει η ΧΑ σε σχέση με τους ΑΝ.ΕΛ. Ζούμε στον 21ο αιώνα και όταν κάτι υπερ-προβάλλεται απ’ τα ΜΜΕ αποκτά «ρεύμα» άρα και οπαδούς.
    Οταν κανάλια όπως το Mega προβάλουν τις ανακοινώσεις όλης της αντιπολίτευσης πλην των ΑΝ.ΕΛ τότε είναι νομοτελειακό πως θα πέσουν σε ποσοστά.

  2. Nikiforos 16:31 17/09/2012

    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΩΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΙ ΕΚΑΝΕ …ΓΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ? …Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΑΡΙΣΤΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΑ CDS ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥ-ΤΡΟΜΠΡΑ-ΝΟΥΛΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΌΗΤΟ 

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.