ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΕΡΑΣ ΣΤΗ ΛΕΙΒΑΔΙΑ Ο ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Πολύτιμη εκτός έδρας νίκη στη Λειβαδιά επί του Λεβαδειακού πέτυχε τη Δευτέρα το βράδυ ο Πανθρακικός.

Οι ακρίτες κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τον αντίπαλό τους παίρνοντας το προβάδισμα μόλις στο 11' όταν ο Παπαδόπουλος εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που παραχώρησε ο Μουλόπουλος κάνοντας χέρι. Οι γηπεδούχοι επιχείρησαν να ανασυνταχθούν, πήραν την μπάλα στα πόδια του σε σαρωτικά ποσοστά (κοντά στο 70%) αλλά δεν κατάφεραν να απειλήσουν την ετσία του Κουτσόπουλου.

Αντιθέτως, τα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου κύλησαν με καταστροφικό τρόπο για τους Βοιωτούς. Στο 38' αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας Κυριακίδης (για φάουλ πάνω στον Παπαδόπουλο) και στο 44' ο Λαδάκης διαμόρφωσε το 2-0 με ωραία κεφαλιά.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λεβαδειακός επιχείρησε να σκοράρει με όλους τους πιθανούς τρόπους αλλά η ομάδα που είδε τελικά δίχτυα ήταν ο Πανθρακικός με τον Βιγιαρέχο στις καθυστερήσεις.

Η νίκη της ομάδας του Σάββα Παντελίδη ήταν η πρώτη του εκτός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα.

Λεβαδειακός: Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Λισγάρας, Μεντί (67' Κουτσόπουλος), Ζησόπουλος, Κόρμπος, Πόι, Μάρτινς (46' Μαχαίρας), Βασιλείου, Ναπολεόνι (39' Κασμερίδης)

Πανθρακικός: Κουτσόπουλος, Σκλιοπίδης, Σερφά, Σαρακατσάνος, Χρήστου, Λαδάκης, Μουνάφο, Μπαϊκαρά, Βαϊρουά (70' Μακρυδημήτρης), Λουσέρο (87' Βιγιαρέχο), Παπαδόπουλος (56' Κυβελίδης)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.