ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Όλα για όλα στο Μιλάνο ο Ολυμπιακός

Το αποψινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αρμάνι στο Μιλάνο (21:45) θεωρείται, όχι άδικα, αναμέτρηση ζωής ή θανάτου για τους "ερυθρόλευκους".
Όλα για όλα στο Μιλάνο ο Ολυμπιακός

Σε περίπτωση ήττας και με δεδομένο ότι την επόμενη αγωνιστική τον Ολυμπιακό τον περιμένει η Κάχα Λαμποράλ στη Βιτόρια, το έργο της πρόκρισης στην επόμενη φάση καθίσταται ιδιαίτερα δύσκολο αφού η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα μετρά ήδη δύο ήττες (από Εφές και Ζαλγκίρις).

Στον Ολυμπιακό πάντως αισιοδοξούν ότι θα μπορέσουν να βγάλουν στο παρκέ το καλό αγωνιστικό πρόσωπό τους. Για να τα καταφέρουν πάντως θα πρέπει να σπάσουν το γρήγορο ρυθμό που επιβάλλει στα εντός έδρας παιχνίδια της η Αρμάνι και να παίξουν καλή άμυνα κόντρα στα ατού της ιταλικής ομάδας.

Στην αποστολή των πρωταθλητών Ευρώπης για την εν λόγω αναμέτρηση βρίσκεται και ο νεοαποκτηθέντας Τζος Πάουελ ο οποίος δύσκολα θα πάρει χρόνο συμμετοχής αφού ακόμα δεν είναι απολύτως έτοιμος.

Η Αρμάνι, τέλος, προέρχεται από τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη της επί της Σιένα για το ιταλικό πρωτάθλημα και η ψυχολογία της βρίσκεται στα ύψη. Στην ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο περιμένουν πολλά από τους δύο Ελληνες του ρόστερ, τον Γιάννη Μπουρούση και τον Αντώνη Φώτση.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.