ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Real: «ο Μπάνος δίνει τον Παπακ»

Μπάνος: «Ψεύδη και γελοιότητες»

Διαψεύδει ο πρώην νομικός σύμβουλος, Τάσος Μπάνος ότι ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου κρατούσε επί οκτώ μήνες το στικάκι στο συρτάρι του.

Μπάνος: «Ψεύδη και γελοιότητες»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News «ο πρώην υπουργός κράτησε στο συρτάρι του τη λίστα Λαγκάρντ επί οκτώ μήνες, παρότι ενημερώθηκε εν συσκέψει στις 24/1/2011 από τον τότε επικεφαλής του ΣΔΟΕ Γιάννη Καπελέρη ότι ο έλεγχος στα δέκα πρόσωπα που του είχε υποδείξει απεκάλυπτε πως τα δηλωθέντα εισοδήματά τους δεν δικαιολογούσαν το ύψος των καταθέσεών τους στην ελβετική τράπεζα ΗSBC».

Ωστόσο, σε επικοινωνία του matrix24 με τον πρώην νομικό σύμβουλο του κ. Παπακωνσταντίνου, ο ίδιος δήλωσε ότι: "Τα φερόμενα ως τμήμα της κατάθεσής μου είναι απολύτως ψευδή και γελοία" και εξήγησε ότι η κατάθεσή του υπάρχει στον οικονομικό εισαγγελέα. Μάλιστα, ο κ. Μπάνος διευκρινίζει ότι η βούληση του κ. Παπακωνσταντίνου ήταν να προχωρήσει η έρευνα.

Ο κ. Μπάνος ο οποίος συμμετείχε στην σύσκεψη της 24ης Ιανουαρίου 2011 της οποίας προΐστατο ο κ. Παπακωνσταντινου και συμμετείχαν ο τότε επικεφαλής τους ΣΔΟΕ κ. Καπελέρης, ο ΓΓ του Υπουργείου Οικονομικών Πλασκοβίτης κι άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες είχε την άποψη ότι μπορούσε η λίστα να αξιοποιηθεί αφού τηρηθεί το απόρρητο.

Ο κ. Μπάνος την ίδια εντύπωση ως προς την βούληση αξιοποίησης της λίστας είχε διακρίνει και στον κ. Βενιζέλο.

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. eirini 18:04 13/01/2013

     Είναι εντυπωσιακό πως παραποιούν τα πάντα και μετά δεν δημοσιεύουν και τις διαψεύσεις… Είναι απίστευτοι τύποι!!!

  2.  Tα ΜΜΕ της διαπλοκής παίζουν παιχνίδι, κρύβουν την αλήθεια, παραποιούν την κατάθεση του και αποσιωπούν τη διάψευση του.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.