ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κύπελλο Ελλάδας

Μισή πρόκριση για Πανθρακικό

Εκμεταλλευόμενος ένα τραγικό λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα ο Πανθρακικός απέκτησε σαφές προβάδισμα πρόκρισης στους οκτώ του Κυπέλλου Ελλάδας μετά το 1-1 με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη.

Μισή πρόκριση για Πανθρακικό

Το παιχνίδι ήταν ενδιαφέρον και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού. Μετά από χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν, ο Τσιλιγκίρης σκόραρε στο 77ο λεπτό και έβαλε τον Απόλλωνα μπροστά στο σκορ μέσα σε αποθέωση.

Όλα έδειχναν ότι η Ελαφρά Ταξιαρχία θα έφτανε στη νίκη, ωστόσο ο Πανθρακικός κατάφερε να απαντήσει στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας. Ο γκολκίπερ των γηπεδούχων έκανε λάθος σε διώξιμο, ο Κοντογουλίδης επωφελήθηκε και ισοφάρισε.

Η ρεβάνς θα διεξαχθεί στην Κομοτηνή στις 31 Ιανουαρίου.

Απόλλων Σμύρνης (Βοσνιάδης): Αθανασίου, Χατζηζήσης, Κρουσταλέλης, Δεληζήσης, Κύργιας, Κωνσταντίνου, Λεοντίου (82' Αντωνόπουλος), Τσιλιγκίρης, Διαμάντης, Καραδέμητρος (88' Κατσίκης), Ντιαλό (71' Μανιάς).

Πανθρακικός (Δερμιτζάκης): Κουτσόπουλος, Μπαϊκαρά, Σερφά, Σαρακατσάνος, Χρήστου, Μπονγκ (49' Κοντογουλίδης), Καστσελάν, Μίνγκας, Μουνάφο (95' Γωνιάδης), Λουσέρο, Κυβελίδης (78' Δ. Παπαδόπουλος).

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.