MEDIA

Για ακόμη ένα έτος

Συνεχίζει στην ΕΡΤ η Έλλη Στάη

Η Έλλη Στάη ανανέωσε τη συνεργασία της με την ΕΡΤ και θα παρουσιάζει και φέτος, από Δευτέρα ως και Πέμπτη, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ.

Συνεχίζει στην ΕΡΤ η Έλλη Στάη

Παράλληλα, θα συνεχίσει να παρουσιάζει και την εβδομαδιαία ενημερωτική εκπομπή «NETWEEK» .

«Η Διοίκηση της ΕΡΤ, εκτιμώντας τον επαγγελματισμό και το κύρος της κυρίας Στάη, αποφάσισε να ανανεώσει και για την επόμενη χρονιά τη σύμβασή της με τη Δημόσια Τηλεόραση», αναφέρεται στην ανακοίνωση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Όπως ανακοινώθηκε: « Η συμφωνία μεταξύ της Διοίκησης της εταιρείας και της δημοσιογράφου οριστικοποιήθηκε μετά τη χθεσινή συνάντησή της – σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα – με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΤ κ. Νίκο Σίμο και τον Γενικό Διευθυντή Ενημέρωσης κ. Αιμίλιο Λιάτσο. Είχαν προηγηθεί συζητήσεις με τον κ. Λιάτσο, κατά τις οποίες διαπιστώθηκε η διάθεση και των δύο πλευρών για συνέχιση της συνεργασίας».

Συνεχίζονται οι απομακρύνσεις

Μετά την απομάκρυνση του γενικού διευθυντή τηλεόρασης, Κ. Σπυρόπουλου και την παραίτησή της διευθύντριας προγράμματος της Λένας Χοϊδά, ήλθε και η  απομάκρυνση του διευθυντή Δορυφορικών Προγραμμάτων Νίκου Μεγγρέλη, ο οποίος θα αντικατασταθεί από την Εύα Μπούρα.

Με γραπτή του δήλωση το μέλος του ΔΣ, Τέλης Σαμαντάς, εκφράζει αντίθεση στις πρόσφατες αποφάσεις της διοίκησης «με τις οποίες αντικαταστάθηκαν έμπειρα επιτελικά στελέχη της εταιρείας».

«Μετά την απομάκρυνση του Γ.Δ. Τηλεόρασης Κώστα Σπυρόπουλου, απομακρύνθηκε ο διευθυντής Δορυφορικών Προγραμμάτων Ν. Μεγγρέλης, η συντονίστρια της ΕΤ-1 κ. Ελ. Χοιδά και αντικαταστάθηκε ολόκληρη η Επιτροπή Προγράμματος από πρόσωπα στερούμενα της απαραίτητης εμπειρίας. Προηγουμένως είχαν οριστεί, χωρίς καμία λειτουργική ή επιχειρησιακή τεκμηρίωση, αναπληρωτές διευθυντές τόσο στη Δορυφορική, όσο και στη Διεύθυνση προγράμματος» αναφέρει ο κ. Σαμαντάς, ζητώντας την επανεξέταση όλων των σχετικών αποφάσεων.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.