LIFESTYLE

Τι είπαν Σπίλμπεργκ, Μενούνος και Γκίμπσον

Τζόντι Φόστερ: «Ήμουν με τα παιδιά μου στις διαδηλώσεις στην Αθήνα»

Ο ρεπόρτερ του ελληνικού διαδικτυακού καναλιού Greek reporter βρέθηκε στην 70η απονομή των Χρυσών Σφαιρών και απέσπασε δηλώσεις των σταρ του Χόλιγουντ για την Ελλάδα.

Τζόντι Φόστερ: «Ήμουν με τα παιδιά μου στις διαδηλώσεις στην Αθήνα»

Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ, ο Μελ Γκίμπσον, η Μαρία Μενούνος μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τη χώρα μας, ωστόσο οι αποκαλύψεις ήρθαν από την Τζόντι Φόστερ, η οποία επισκέφτηκε την Ελλάδα πέρυσι μαζί με τα παιδιά της.

«Έχω πάει πολλές φορές στην Αθήνα. Την τελευταία πήγα με τα παιδιά μου. Ήθελα να τους δείξω τις ομορφιές της» είπε η βραβευμένη ηθοποιός, η οποία διέμενε σε ξενοδοχείο στο Σύνταγμα, οπότε έζησε από κοντά τις πρώτες διαδηλώσεις κατά των μέτρων λιτότητας.

«Ήταν οι πρώτες εξεγέρσεις. Καθόμουν με τα παιδιά μου στο παράθυρο με τις αντιασφυξιογόνες μάσκες. Πίστευαν πως ήμουν η χειρότερη μητέρα στον κόσμο. Τους εξήγησα όμως ότι όσα έβλεπαν ήταν ιδιαίτερα σημαντικά καθώς οι άνθρωποι πρέπει να μπορούν να διαδηλώνουν και να στέλνουν το μήνυμά τους όταν κάτι στη χώρα τους δεν λειτουργεί καλά» συνέχισε η Τζόντι Φόστερ και κατέληξε πως: «Ήταν φανταστικά. Βγάλαμε και καταπληκτικές φωτογραφίες. Η τελευταία επίσκεψή μου στην Ελλάδα ήταν το καλύτερο ταξίδι που έχω κάνει ποτέ»!

Στην κάμερα του Greek reporter μίλησαν και ο Στίβεν Σπίλμπεργ, ο οποίος είπε ότι δεν θα ξεχάσει ποτέ τον Παρθενώνα, η Μαρία Μενούνος τόνισε πόσο όμορφα περνάει κάθε φορά που επισκέπτεται την χώρα μας, ενώ ο Μελ Γκίμπσον θυμήθηκε τις διακοπές του σε ένα ήσυχο, μικρό ελληνικό νησί.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.