Neo

Βάρεσε υπερωρίες ο Βενιζέλος!

Αν κανείς δεν είναι μυημένος στον ... πράσινο τρόπο αντίληψης της επικαιρότητας και γενικότερα της ζωής, θα πίστευε με ευκολία ότι στο ΠΑΣΟΚ υπάρχει ένα ολόκληρο επιτελείο ανθρώπων που δεν κάνει τίποτα άλλο, παρά να εργάζεται πυρετωδώς για την τοποθέτηση του κόμματος επί παντός επιστητού, ακόμα και σε εθνικές επετείους και επίσημες αργίες.

Βάρεσε υπερωρίες ο Βενιζέλος!

Ειδικά τα δύο τελευταία τριήμερα, οπότε η επικαιρότητα ήταν πραγματικά «καυτή», θα μπορούσε κανείς να συμπεράνει ότι όλοι έμειναν στις θέσεις τους, τρέχοντας πίσω από αυτήν και στέλνοντας δεκάδες ανακοινώσεις στους διαπιστευμένους συντάκτες.

Λάθος!

Στο ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχουν αυτά. Στην πραγματικότητα, τις πάμπολλες ανακοινώσεις του τελευταίου διαστήματος, επιμελείται προσωπικά ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ακόμα και αν πρόκειται για επιμέρους θέματα που αφορούν σε έναν συγκεκριμένο Τομέα του κόμματος κάθε φορά. Ειδικά δε, για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου, ο Neo πληροφορείται ότι ήταν εκείνος που έγραφε μόνος από την Θεσσαλονίκη τις ανακοινώσεις του κόμματος, με στενούς ακόμα συνεργάτες του να μην ξέρουν και πολλά επ’ αυτών...

Ακόμα και στην Αθήνα πάντως, δεν είναι λίγες οι φορές που αντί να εγκρίνει μία ανακοίνωση Τομέα, την ...συντάσσει ο ίδιος!

Ε, κατόπιν αυτής της αντιμετώπισης, καλά έκαναν και τα μεγαλοστελέχη που εξαφανίστηκαν προς τις περιφέρειές τους ή αλλού, το τριήμερο.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.