ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Παρουσία Σαμαρά η συνάντηση 500 επιχειρήσεων

Επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα

Περισσότερες από 500 επιχειρήσεις από την Ελλάδα, άλλες ευρωπαϊκές και τρίτες χώρες, έχουν δηλώσει συμμετοχή στη διεθνή εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων, B2B Networking Event.

Επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα

Ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς θα πραγματοποιήσει το μεσημέρι, την εναρκτήρια ομιλία στη διεθνή εκδήλωση με θέμα Αναπτυξιακή Στρατηγική

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Κωστής Χατζηδάκης, η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης  Αθανάσιος Τσαυτάρης θα συμμετάσχουν και θα τοποθετηθούν στη διεθνή εκδήλωση στην οποία ομιλητής θα είναι και ο αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Αντ. Ταγιάνι. χει στο συνέδριο.

Στόχος των επιχειρηματικών συναντήσεων που θα πραγματοποιηθούν είναι η ανάδειξη επενδυτικών ευκαιριών στην ελληνική αγορά και η επίτευξη διεθνών συνεργασιών από τις ελληνικές επιχειρήσεις, με επίκεντρο στους τομείς: αγροτικών προϊόντων / επεξεργασίας τροφίμων, κατασκευών, ενέργειας, πληροφορικής / επικοινωνιών, φαρμακευτικών προϊόντων, τουρισμού. 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.