ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η απόδραση των 9

Μεγάλο διπλό του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ των 9 παικτών νίκησε στα Περιβόλια τον Πλατανιά με 2-1 για την 25η αγωνιστική της Super League.

Μεγάλο διπλό του ΠΑΟΚ

Αν και έπαιξε για ένα ημίχρονο με 10 παίκτες και ένα τέταρτο με 9, ο ΠΑΟΚ άντεξε και έφυγε νικητής από τα Περιβόλια κόντρα στον Πλατανιά (2-1) με δύο τέρματα του Δημήτρη Σαλπιγγίδη που αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη στο 77'.

Νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 46' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Σταφιλίδης, ο οποίος μαζί με τον «Σάλπι» χάνουν το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό. Ο Σαλπιγγίδης χάνει και αυτό με τον Ολυμπιακό, αφού είναι αρχηγός και η ποινή του διπλασιάζεται.

Όσον αφορά στον Πλατανιά, ο οποίος συνεχίζει να δίνει τη μάχη παραμονής στη μεγάλη κατηγορία, είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Τετέ, με τη βοήθεια του Ιτάνζ, αφού η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του (μετά το σουτ του πρώτου) και κατέληξε στα δίχτυα του Δικεφάλου.

Οι συνθέσεις:

Πλατανιάς: (Αναστασιάδης): Λαζαρίδης, Αργυρόπουλος, Κανακούδης, Ποτουρίδης, Δημήτρης (62' Γιακουμάκης), Τέτε, Κάλαιτζιτς, Λαμπάρθε, Μιρτσέτα (46' Γκονζάλες), Μπέλιτς (72' Ονιέμα), Αναστασάκος

ΠΑΟΚ (Δώνης): Ιτάνζ, Σταφυλίδης, Σίλντενφελντ, Κουμάλο, Κωνσταντινίδης, Κάτσε, Λάζαρ, Καμαρά (80' Ετο), Ολίσε (51' Λίνο), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης (51' Φωτάκης)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.