WEBTV

Προσοχή σε τηγανητές πατάτες, μπισκότα και καφέ

Η ακρυλαμίδη που σχηματίζεται στα τρόφιμα κατά το μαγείρεμά τους σε θερμοκρασία άνω των 120 βαθμών είναι καρκινογόνα, σύμφωνα με μελέτη του Εθνικού Κέντρου Τροφίμων της Δανίας. Γι' αυτό και με τη υποστήριξη άλλων χωρών το Κέντρο με επιστολή του προς στην Ευρωπαϊκή Ένωση ζητά να ληφθεί υπόψη το ζήτημα άμεσα κι ενδεχομένως να εφαρμοστούν μέτρα αν κριθεί αναγκαίο.

Πηγή: http://gr.euronews.com/

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.