ΕΛΛΑΔΑ

Ανοίγουν σήμερα Σάββατο

Άναψε πράσινο για τους σταθμούς Μετρό Περιστερίου και Ανθούπολης

Στην κυκλοφορία δόθηκαν τα ξημερώματα σήμερα, οι δύο νέοι σταθμοί του Μετρό, στο δημαρχείο Περιστερίου και την Ανθούπολη.

Άναψε πράσινο για τους σταθμούς Μετρό Περιστερίου και Ανθούπολης

Η διαδρομή Ανθούπολη-Σύνταγμα θα πραγματοποιείται σε 12 λεπτά, ενώ θα εξυπηρετούνται καθημερινά περίπου 50-60.000 επιβάτες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κ. Χατζηδάκη, τον Ιούλιο θα δοθεί στην κυκλοφορία η επέκταση προς το Ελληνικό, με τέσσερις σταθμούς, και το φθινόπωρο ο νέος σταθμός στο Χαϊδάρι. Παράλληλα ο υπουργός ανέφερε ότι ξεπαγώνουν και τα έργα στους οδικούς άξονες αφού σύντομα θα επαναλειτουργήσουν τα εργοτάξια.

Αλλαγές στις λεωφορειακές γραμμές

Η λειτουργία των δύο νέων σταθμών του Μετρό στα έφεραν τροποποιήσεις στις λεωφορειακές γραμμές του ΟΑΣΑ.

Αναλυτικά:

Οι λεωφορειακές γραμμές «075-Σταθμ. Αγ.Αντώνιος- Αττικό Νοσοκομείο- Δάσος Χαϊδαρίου» και «731- Ανθούπολη- Στ. Αγ.Αντώνιος» συγχωνεύονται σε μία νέα γραμμή «731- Ανθούπολη- Στ. Μετρό Ανθούπολη-Αττικό Νοσοκομείο-Δάσος Χαϊδαρίου».
Τα δρομολόγια της γραμμής θα εκτελούνται ανά 15'- 20', τις ώρες αιχμής.

Στη γραμμή «748- Χρυσούπολη- Ανθούπολη- Στ.Αγ. Αντώνιος» δεν θα εκτελείται το τμήμα της διαδρομής της επί της οδού Π. Τσαλδάρη, από τον νέο σταθμό «Ανθούπολη» μέχρι τον σταθμό «Αγ.Αντώνιος», ώστε η γραμμή να μετατραπεί σε τροφοδοτική του νέου σταθμού μετρό «Ανθούπολη».

Τα δρομολόγια της γραμμής θα εκτελούνται ανά 10'-15', τις ώρες αιχμής.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.