Neo

Δεν ανησυχούν για την ΕΡΤ, αλλά για τις εκλογές…

Το άνοιγμα της ΕΡΤ εδώ και τώρα, ζητά ο ανεξάρτητος πλέον –προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ- ευρωβουλευτής Κρίτων Αρσένης.

 

Δεν ανησυχούν για την ΕΡΤ, αλλά για τις εκλογές…

Επιτιθέμενος σφόδρα σε σύσσωμη την κυβέρνηση, ως να μην έχουν διαχωρίσει τη θέση τους ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, σημειώνει ότι τα κόμματα της κυβέρνησης «δεν ανησυχούν πραγματικά για τις επιπτώσεις στη δημοκρατία από το κλείσιμο της ΕΡΤ, ούτε για την πολιτική σταθερότητα, αλλά για τις εκλογές».

Τα καλεί λοιπόν να …σταματήσουν να κρύβονται πίσω από τις «γκρίζες θέσεις» και να ανακαλέσουν άμεσα το κλείσιμο της ΕΡΤ, κάνοντας λόγο για …χτύπημα στην καρδιά της δημοκρατίας με το κατέβασμα του διακόπτη στην ελληνική ραδιοφωνία και τηλεόραση. Ποσο μάλλον που αυτό έγινε για «να ξεχαστεί το ευτυχές φιάσκο της αποτυχίας της κυβέρνησης στο θέμα ΔΕΠΑ και ΔΕΣΦΑ», όπως λέει, και χωρίς καν σχέδιο αναδιάρθρωσης.

 

 

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. xenos 0:40 16/06/2013

    Διορισμενος ευρωβουλευτης κριτικαρει τι; ας του πει καποιος οτι ειναι χειροτερος απο τα νυχατα upper class της ερτ που, ενω ηταν πρωταθλητες απεργιας τωρα που εχει κηρυχθει απεργια απο τους κολλητους συνδικαληστες τους, μεταδιδουν προγραμματα αρα ειναι απεργοσπαστες!
    Για να δουμε αν θα διαγραφουν και αυτοι απο καποιους αυστηρους συνδικαλησταδες.
    Οσο για τον ευρωβουλευτη θα επρεπε να καταληξει στον εισαγγελεα για κλοπη μισθων εφοσον σαν διορισμενος οταν διαφωνει θα επρεπε να παραιτηθει.

  2. Τελικά είναι πολύ «λίγο» πολιτικά αυτό το παιδί. Δυστυχώς. Άλλα αντ’ άλλων όσα δήλωσε. Κρίμα.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.