ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παραμένει το πολιτικό αδιέξοδο λόγω ΕΡΤ

ΔΗΜΑΡ-ΠΑΣΟΚ απορρίπτουν την πρόταση Σαμαρά

Η πρώτη, αρνητική, αντίδραση στην πρόταση Σαμαρά για μεταβατική λειτουργία της ΕΡΤ, ήλθε από τον εκπρόσωπο της ΔΗΜΑΡ, Ανδρέα  Παπαδόπουλο. Λίγο αργότερα ακολούθησε το ΠΑΣΟΚ.

ΔΗΜΑΡ-ΠΑΣΟΚ απορρίπτουν την πρόταση Σαμαρά

Όπως ειπώθηκε, από τη ΔΗΜΑΡ  η δήλωση του κ. Σαμαρά είναι ουσιαστικά η κωδικοποίηση της πρότασης που υπεβλήθη από τον υπουργό Επικρατείας, Δημήτρη Σταμάτη, στον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ το μεσημέρι της Παρασκευής.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο: «Η ΔΗΜΑΡ ζητά την άμεση επαναλειτουργία της ΕΡΤ, με πλήρες πρόγραμμα. Όλες οι αλλαγές να γίνουν με την ΕΡΤ ανοιχτή και να υπάρξει άμεση άρση της πράξη νομοθετικού περιεχομένου». 

Αρνητική ήταν και  η στάση του ΠΑΣΟΚ.

Σε άτυπο σχόλιό του το γραφείο τύπου της Ιπποκράτους αναφέρει: «το ΠΑΣΟΚ έχει δημόσια διατυπώσει τη θέση του με απόλυτη σαφήνεια. Η δήλωση του κ. Σαμαρά δεν συνιστά ανταπόκριση σε αυτά που έχει πει το ΠΑΣΟΚ».

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Pingback: Απορρίπτουν την πρόταση Σαμαρά οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ | Matrix 24 14/06/2013

    […] Η πρώτη αρνητική αντίδραση προέκυψε από τη ΔΗΜΑΡ,  κύκλοι της οποίας ανέφεραν ότι η πρόταση  του κ. Σαμαρά είναι ουσιαστικά η κωδικοποίηση της πρότασης που υπεβλήθη από τον υπουργό Επικρατείας, Δημήτρη Σταμάτη, στον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ το μεσημέρι της Παρασκευής. […]

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.