ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συμπόσιο στο Πανεπιστήμιο

Μαθήματα πολιτικής μέσω... Σπάρτης

Με πρωτοβουλία του πρώην υπουργού Πέτρου Δούκα διοργανώνεται αύριο το απόγευμα (16:30) συμπόσιο στην Σπάρτη με θέμα «Άνοδος και Παρακμή της Σπαρτιατικής Ηγεμονίας: Μαθήματα για Εμάς, Σήμερα».

Μαθήματα πολιτικής μέσω... Σπάρτης

Ο κ. Δούκας με την ιδιότητα του προέδρου της Εταιρείας Μελέτης Προβλημάτων Συλλογικών (Ε.Μ.ΠΡΟ.Σ) έχει προσκαλέσει κορυφαίους ομιλητές, οι οποίοι και θα προσπαθήσουν να δώσουν μαθήματα στους σημερινούς νέους βάσει της σπαρτιατικής ιστορίας.

«Το συμπόσιο απευθύνεται σε νέους και όχι μόνο, ώστε να διδαχθούν πως δυναμώνει και πως παρακμάζει μια χώρα, ώστε να μην επαναλάβουν τα λάθη του παρελθόντος. Θα διδαχθούν πως με την προτοπή του Αλκιβιάδη οι Πέρσες με τα χρήματά τους πλήρωναν πότε τον ένα και πότε τον άλλο, ώστε να πολεμούν μεταξύ τους. Αυτό ήτνα η αρχή του τέλους του ελληνικού πολιτισμού» δήλωσε στο matrix24.gr, o κ. Πέτρος Δούκας.

Ήδη η συμμετοχή από κατοίκους της Σπάρτης είναι μεγάλη, αλλά εντυπωσιακό είναι και το ενδιαφέρον που έχουν εκδηλώσει και πολίτες από την Αθήνα, κάτι δείχνει ότι το που δείχνει ότι το Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στη Σπάρτη θα είαι ασφυκτικά γεμάτο.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του δήμου Σπάρτης, του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.