ΚΟΣΜΟΣ

Κακοήθης φάρσα στον 82χρονο πολιτικο

Γκορμπατσόφ: «Μάταια ελπίζουν. Ζω και είμαι καλά»

Κακοήθης φάρσα που εμφάνισε νεκρό τον Μιχαήλ Γκορμπατσόφ ανήρτησε ειδησεογραφικό ρώσικο πρακτορείο, το οποίο κατήγγειλε επίθεση από χάκερς. «Μάταια το ελπίζουν, ζω και είμαι καλά» απαντά οργισμένος ο 82χρονος πρώην πολιτικός.

Γκορμπατσόφ: «Μάταια ελπίζουν. Ζω και είμαι καλά»

Εκνευρισμένος εμφανίστηκε ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ με την είδηση που διέρρευσε στο twitter και τον ήθελε νεκρό! «Μάταια το ελπίζουν, είμαι ζωντανός και είμαι καλά» δήλωσε ο 82χρονος πρώην πολιτικός και συμπλήρωσε «Ή κάποιος θέλει να προβάλει τις σελίδες του στο Twitter ή εκτελεί εντολές κάποιου κέντρου εξουσίας».

Η είδηση πρωτοαναρτήθηκε στο twitter ρώσικου ειδησεογραφικού πρακτορείου ειδήσεων ( Ria-Novosti) από χάκερς, που μπήκαν στο σύστημα και έγραψαν πως ο τελευταίος ηγέτης της Σοβιετικής Ένωσης πέθανε σε καφενείο του Εκατέρινμπουργκ. Το πρακτορείο κατέβασε την είδηση μετά από 5 λεπτά και ανακοίνωσε την πρόθεσή του να ζητήσει την εισαγγελική συνδρομή για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Όλα αυτά συνέβησαν σε μια ιδιαίτερη στιγμή για τον Γκορμπατσόφ, ο οποίος πρόσφατα εμφανίστηκε καταβεβλημένος με πρησμένο πρόσωπο, εξαιτίας του διαβήτη που τον ταλαιπωρεί. Νοσηλεύτηκε μάλιστα στις αρχές Ιουνίου για ένα τσεκ-απ…

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Pingback: Γκορμπατσόφ: «Μάταια ελπίζουν. Ζω και είμαι καλά» - Inside News! - Inside News! 08/08/2013

    […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >> Πηγή: Matrix24.GR | Αποκλειστικές ειδήσεις, παραπολιτικά. […]

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.