ΕΛΛΑΔΑ

Σε συναυλία του Βέρτη στη Μυτηλήνη

Λιμενικοί απέτρεψαν αστυνομικούς να κάνουν έρευνα!

Αξιωματούχοι του Λιμενικού σώματος φέρονται να εμπόδισαν άντρες της ΕΛ.ΑΣ να διεξάγουν έλεγχο κατά τη διάρκεια συναυλίας του Νίκου Βέρτη στη Μυτιλήνη.

Λιμενικοί απέτρεψαν αστυνομικούς να κάνουν έρευνα!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Εμπρός» της Λέσβου το βράδυ της 2ας Αυγούστου, το τηλέφωνο της αστυνομίας δέχθηκε πλήθος καταγγελιών από απλούς πολίτες για τη συναυλία που έδινε ο Νίκος Βέρτης σε χώρο που νοίκιασε το Λιμενικό ταμείο Λέσβου σε επιχειρηματία.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ μετέβησαν στο χώρο, για να διερευνήσουν τυχόν παραβάσεις. Διαπίστωσαν πως παρά την παραβίαση κοινής ησυχίας, μεγάλο μέρος του χώρου είχε μετατραπεί σε υπαίθριο χώρο διασκέδασης με τραπέζια, καρέκλες, γκαρσόνια και μπουκάλια ποτών. Όταν ο υπεύθυνος επιδείκνυε την άδεια του συμβολαίου ενοικίασης του χώρου έναντι 5.000 ευρώ στους αστυνομικούς, άνδρες του λιμενικού με πολιτικά ρούχα παρενέβησαν και διέκοψαν τον έλεγχο, διώχνοντάς τους, ισχυριζόμενοι πως όλα είναι νόμιμα. Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν την υπηρεσία για το περιστατικό, υπογραμμίζοντας πως δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν τον έλεγχό τους.

Η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων του Λιμενικού διερευνά το περιστατικό.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.