SUPERLEAGUE 2013 - 2014

Λυτρώθηκε στο τέλος ο Ατρόμητος

Εσωσε την παρτίδα ο Παπαδόπουλος

Λυτρώθηκε στο τέλος ο Ατρόμητος

Ο Εργοτέλης προηγήθηκε δύο φορές, αλλά ο Ατρόμητος απάντησε ισάριθμες και πήρε τον βαθμό στο χορταστικό 2-2.

Γεμάτο και χορταστικό παιχνίδι έγινε στο Περιστέρι, στην πρεμιέρα της εφετινής Super League. Ο Εργοτέλης προηγήθηκε δύο φορές, ο Ατρόμητος απάντησε ισάριθμες -με τον Παπαδόπουλο να σκοράρει στο τέλος- και το 2-2 έγραψε την ιστορία της αναμέτρησης.

Με κορυφαίους του Mπαμ Μπαμ και Μπαντιμπαγκά, ο Εργοτέλης πήρε κεφάλι στο σκορ με τον δεύτερο στο 8ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 25' με τον Ούμπιδες, αλλά οι Κρητικοί προηγήθηκαν ξανά με έναν πρώην παίκτη του Ατρόμητου, τον Ηλία Αναστασάκο, στο 36ο λεπτό.

Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο, δημιούργησε και έχασε ευκαιρίες και τελικά πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο να διαμορφώνει στο 87' το τελικό 2-2.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος: Σηφάκης, Νάστος (84' Καλλέργης), Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Μπρίτο, Δημούτσος, Ουμπίδες, Γκαρσία (72' Καραμάνος), Καραγκούνης (46' Ναπολεόνι), Παπαδόπουλος.

Εργοτέλης: Αθανασίου, Ρέντζας, Πίτσος, Κοζορώνης, Σαρρής, Χαντί, Αναστασάκος, Γιοβάνοβιτς, Καρντόσο (32' Μπουχαλάκης), Μπαντιμπανγκά (70' Τζανακάκης), Μπαμ Μπαμ (84' Μπουρσέλης).

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Pingback: Λυτρώθηκε στο τέλος ο Ατρόμητος - Inside News! - Inside News! 17/08/2013

    […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >> Πηγή: Matrix24.GR | Αποκλειστικές ειδήσεις, παραπολιτικά. […]

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.