ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Αποκαλυπτικοί διάλογοι

Τρελό «βγάζει» τον εξάδελφό του, Νίκο Ζήγρα, ο Άκης

Aπάνθρωπη και εκβιαστική χαρακτήρισε στην απολογία του ο Άκης Τσοχατζόπουλος την προφυλάκιση της συζύγου του Βίκυς Σταμάτη, η οποία παραμένει μέχρι σήμερα στον Κορυδαλλό.

Τρελό «βγάζει» τον εξάδελφό του, Νίκο Ζήγρα, ο Άκης

Σε ψυχική ασθένεια απέδωσε την ομολογία του εξαδέλφου του, Νίκου Ζήγρα, ο Άκης Τσοχατζόπουλος όταν ρωτήθηκε από τον πρόεδρο του δικαστηρίου Χρήστο Κατσιάνη.

«Είναι ένας άρρωστος άνθρωπος που τον χειραγώγησε ο ανακριτής. Κατέστρεψε έναν άνθρωπο . Τον έκανε άβουλο ακροατή».

«Εσύ είσαι βαριά άρρωστος» ήταν η απάντηση του Νίκου Ζήγρα.

Παράλληλα, ο πρώην υπουργός υποστήριξε πως δεν έχει  καμία σχέση με τις υπεράκτιες εταιρείες, ούτε η γυναίκα του, ούτε η κόρη του, αναφερόμενος στις  εταιρείες-οχήματα, που σύμφωνα με το κατηγορητήριο χρησιμοποίησε για να αποκτήσει  τα περιουσιακά του στοιχεία.

Ο πρώην υπουργός ξέσπασε στην απολογία του, υπερασπιζόμενος τη Βίκυ Σταμάτη, χαρακτηρίζοντας κορωνίδα της σκευωρίας την απόφαση για την προφυλάκισή της. «Μάνα ανήλικου παιδιού -η σύζυγός μου- βρέθηκε στη φυλακή. Το ίδιο και η κόρη μου, μάνα τριών ανήλικων παιδιών», είπε ο κατηγορούμενος. Και πρόσθεσε: «Έχω και ένα παιδί επτά ετών που αναγκαστικά βρέθηκε αναγκαστικά εξόριστο 200 χιλιόμετρα από την Αθήνα».

Ο πρώην υπουργός απευθυνόμενος στους δικαστές είπε: «Είναι νόμιμο να μας φυλακίσουν στο όνομα της οικογενειακής ευθύνης, εμάς παντελώς αθώους ανθρώπους; Αναιτιολόγητη η προφυλάκισή της, άρα υπήρξαν παρεμβάσεις και δεν μου το βγάζετε αυτό από το μυαλό, ενώ εγώ δεν ζήτησα, ούτε θα ζητήσω παρεμβάσεις», κατέληξε ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Αποκαλυπτικοί διάλογοι

Οι διάδοχοί του, υπουργοί Άμυνας,  οι οποίοι έχουν αφήσει τα υποβρύχια να ...στέκονται βρέθηκαν  στο στόχαστρο της απολογίας του Άκη Τσοχατζόπουλου.

«Σπηλιωτόπουλος, Παπαντωνίου, Μεϊμαράκης, Βενιζέλος.  Μεγάλα ονόματα...» είπε ο Άκης Τσοχατζόπουλος για να τον διακόψει η υπεράσπιση λέγοντας:  Και ο Αβραμόπουλος...

Και η απάντηση του Άκη, άκρως αποκαλυπτική και καυστική: «Ήταν και ο Αβραμόπουλος;  Δεν το πήρα χαμπάρι. Δεν ήταν υπουργός Εξωτερικών;  Α, τον έφαγε ο Βενιζέλος».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.