ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συναντώνται το απόγευμα

Κλειδώνει η ...Συμφωνία Λοβέρδου – Κουβέλη

Στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ στην Αγίου Κωνσταντίνου, στις 18:30 το απόγευμα η συνάντηση Φώτη Κουβέλη και Ανδρέα Λοβέρδου.

Κλειδώνει η ...Συμφωνία Λοβέρδου – Κουβέλη

Στο γραφείο του Φώτη Κουβέλη θα βρεθεί σήμερα ο επικεφαλής της Συμφωνίας για την Νέα Ελλάδα, Ανδρέας Λοβέρδος. Πηγές από το στρατόπεδο της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα, αναφέρουν ότι η συνάντηση είναι προγραμματισμένη από την προηγούμενη συνάντηση, προσπαθώντας έτσι να την αποσυνδέσουν από τις δηλώσεις του επικεφαλής τους Ανδρέα Λοβέρδου περί κοινού μετώπου με τη ΔΗΜΑΡ.

Επισημαίνουν δε, ότι η συζήτηση θα κινηθεί στο πλαίσιο της επιστολής που έχει αποστείλει ο Ανδρέας Λοβέρδος για την διερεύνηση του ενδεχόμενου να κατατεθούν κοινές προτάσεις από όλα τα κόμματα της κεντροαριστεράς, επί της συνταγματικής αναθεώρησης.

Από την πλευρά της Αγίου Κωνσταντίνου πάντως, σημειώνουν ότι οι δύο άνδρες θα συζητήσουν και κυρίως θα διερευνήσουν όλα τα ενδεχόμενο, ακόμη και αυτό της κοινής μελλοντικής πορείας. Μάλιστα, σύμφωνα με στελέχη της ΔΗΜΑΡ, η σημερινή συζήτηση δεν είναι η πρώτη. Αντιθέτως έχουν προηγηθεί διερευνητικές συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών και δεν αποκλείεται σήμερα να "κλειδώσει" ακόμη και η συμφωνία για κοινή πορεία.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.