ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Νίκη στο παρά πέντε για τον Δικέφαλο

Πρεμιέρα με χιτσκοκική νίκη για τον ΠΑΟΚ

Η κεφαλιά του Ζβόνιμιρ Βούκιτς λύτρωσε τον ΠΑΟΚ που ήταν μπροστά στο φάσμα της γκέλας στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League (2-1).

Πρεμιέρα με χιτσκοκική νίκη για τον ΠΑΟΚ

Με γκολ του Βούκιτς στις καθυστερήσεις ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε το εμπόδιο της Σαχτιόρ και ξεκίνησε με το δεξί της υποχρεώσεις στη φάση των ομίλων του εφετινού Europa League.

Οι Καζάκοι είχαν προηγηθεί στην άδεια Τούμπα με ανύπαρκτο πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Κάνια και ο Δικέφαλος έφτασε στην ανατροπή και το τελικό 2-1 στα τελευταία λεπτά. Αρχικά με τον Αθανασιάδη στο 75ο λεπτό και στη συνέχεια με τον Βούκιτς στο 92'.

Στο άλλο ματς του 12ου ομίλου, η Μακάμπι Χάιφα είχε τις ευκαιρίες, η Άλκμααρ, όμως, βρήκε το γκολ της νίκης στο Ισραήλ, που την φέρνει στην κορυφή με 3 βαθμούς.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Κίτσιου, Βιτόρ, Κατσουράνης, Τζαβέλλας (65' Λίνο), Λάζαρ (59' Λάζαρ), Τζιόλης, Νίνης (85' Βούκιτς), Λούκας, Στοχ, Αθανασιάδης.

Σαχτιόρ: Μόκιν, Μάλι, Τζίντιτς, Ταράσοφ, Σίμτσεβιτς, Κάνιας, Βίτσιους, Ποριβάεφ, Φινοντσένκο (81' Μπαϊζάνοφ), Γκαζαριάν, Κιζνιτσένκο (88' Ζένκοβιτς).

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.