SUPERLEAGUE 2013 - 2014

Αγχωτική επικράτηση

Aπό τις αποδοκιμασίες στη νίκη ο ΠΑΟΚ

Με το φτωχό αλλά πολύτιμο 1-0 ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Πλατανιά στην Τούμπα την Κυριακή και διατηρήθηκε σε τροχιά κορυφής στο πρωτάθλημα της Superleague.

Aπό τις αποδοκιμασίες στη νίκη ο ΠΑΟΚ

O Δικέφαλος του Βορρά πάντως ταλαιπωρήθηκε για να φτάσει στην κατάκτηση των τριών βαθμών. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν σχεδόν υποτονικός και είναι χαρακτηριστικό ότι έκανε την πρώτη τελική προσπάθειά του στο 38ο λεπτό. Η εικόνα του μάλιστα αποτέλεσε αφορμή για αποδοκιμασίες στην εξέδρα.

Στην επανάληψη ο Βούκιτς, που πέρασε στον αγώνα στη θέση του απογοητευτικού Σαλπιγγίδη, έδωσε τη λύση και σκόραρε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 58ο λεπτό με υπέροχο τρόπο.

Ο ΠΑΟΚ στη συνέχεια είχε την ωριμότητα να κρατήσει μακριά από την εστία του Χακόμπο τον Πλατανιά με εξαίρεση ένα δυνατό μακρινό σουτ του Ναζλίδη που κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Κίτσιου, Λίνο (77' Σκόνδρας), Κατσουράνης, Βίτορ, Λάζαρ, Τζιόλης, Λούκας, Στοχ, Αθανασιάδης (73' Νέτσιντ), Σαλπιγγίδης (46' Βούκιτς).

Πλατανιάς: Γιωργαλλίδης, Φερνάντες, Ράφαελ, Φαΐσκα, Ζουμπουλάκης, Τετέ (76' Στόλερ), Αγκιλέρα, Μοράλ (64' Πόποβιτς), Γουνδουλάκης (64' Μπέλιτς), Τόρες, Ναζλίδης.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.