ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τα φώτα στο Champions League

Γιώργος Σαμαράς vs Μπαρτσελόνα

Από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός αγωνίζεται αύριο Τετάρτη, το ενδιαφέρον των Ελλήνων φιλάθλων για τα παιχνίδια του Champions League επικεντρώνονται απόψε στη Γκασκώβη, στο ματς Σέλτικ - Μπαρτσελόνα (21:45 Novasports1).

Γιώργος Σαμαράς vs Μπαρτσελόνα

H Σέλτικ του Γιώργου Σαμαρά, ο οποίος εσχάτως βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση, υποδέχεται την Μπαρτσελόνα των αστέρων (Μέσι, Νεϊμάρι, Ινιέστα, Τσάβι κτλ) και θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα με τον Ελληνα άσο σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ένας άλλος Ελληνας, ο Παντελής Καπετάνος της Στεάουσα, περιμένει την Τσέλσι του Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος αισθάνεται πολύ πιεσμένος τον τελευταίο καιρό και είναι χαρακτηριστικό ότι τη Δευτέρα αποχώρησε από τη συνέντευξη Τύπου του αγώνα θεωρώντας υπερβολική μία ερώτηση. Η Τσέλσι προέρχεται από την ήττα σοκ από τη Βασιλεία και θέλει επειγόντως να ρεφάρει.

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση της Αρσεναλ με τη Νάπολι στο Λονδίνο. Αμφότερες οι ομάδες πρωταγωνιστούν μέχρι στιγμής στα πρωταθλήματά τους και δείχνουν έτοιμες να κάνουν το βήμα παραπάνω και στο Τσάμπιονς Λιγκ σε ένα γκρουπ πάρα πολύ δύσκολο.

Άρωμα τελικού τέλος (από το μακρινό 1995) έχει η αναμέτρηση του Άγιαξ με τη Μίλαν στο Άμστερνταμ. Οι δύο ομάδες μονομάχησαν στον τελικό του Champions League το 1995 και ο Άγιαξ είχε επικρατήσει με 1-0 χάρη σε ένα γκολ του Πάτρικ Κλάιφερτ. Δεκαοκτώ χρόνια ο τότε παίκτης Φρανκ Ντε Μπουρ είναι ο προπονητής του Αίαντα.

Το πρόγραμμα της Τρίτης:

19:00 Ζενίτ - Αούστρια Βιέννης

21:45 Αγιαξ - Μίλαν

21:45 Σέλτικ - Mπαρτσελόνα

21:45 Aρσεναλ - Νάπολι

21:45 Nτόρτμουντ - Μαρσέιγ

21:45 Πόρτο-Ατλέτικο

21:45 Στεάουα - Τσέλσι

21:45 Βασιλεία - Σάλκε

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.