ΕΛΛΑΔΑ

Οργανωμένος φίλαθλος-Καταζητείται ο δράστης

Συνελήφθη ο συνεργός του πιστολέρο-χούλιγκαν του Παγκρατίου

Με φόρο αίματος πληρώθηκε η οπαδική βία χθες το βράδυ στο Παγκράτι.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του «πιστολέρο-χούλιγκανν» που πυροβόλησε εν ψυχρώ πορτιέρη γνωστού κλαμπ στο Παγκράτι.

Συνελήφθη ο συνεργός του πιστολέρο-χούλιγκαν του Παγκρατίου

Νεαρός αλβανικής καταγωγής φέρεται να είναι ο συνεργός του δράστη που βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας, ο οποίος –σύμφωνα με τα στοιχεία- εμπλέκεται σε σωματείο φιλάθλων του Παναθηναϊκού κι έχει συλληφθεί κατά το παρελθόν για συμμετοχή σε επεισόδια αθλητικής βίας.

Τα ίδια στοιχεία εκτιμάται πως φέρει και ο δράστης της αιματηρής συμπλοκής, καθώς τον «προδίδει» η ταυτότητα μέλους αθλητικού σωματείου της εν λόγω ομάδας που βρέθηκε στο σημείο της αιματηρής συμπλοκής

Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα έξω από γνωστό κατάστημα της περιοχής, όταν ο δράστης κι ο συνεργός του εμποδίστηκαν από υπαλλήλους να εισέλθουν, με αποτέλεσμα να πυροβολήσει με πιστόλι στην κοιλιά τον άτυχο 23χρονο, που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς».

Νωρίτερα ο συλληφθείς και ο καταζητούμενος πιστολέρο που συμμετείχαν σε μια ομάδα οπαδών είχαν φύγει από του Ζωγράφου αναζητώντας οπαδούς του Ολυμπιακού.

Την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων σε συνεργασία με το Τμήμα Αθλητικής Βίας, ενώ μετά από αυτή την αιματηρή εξέλιξη, αναμένεται να επανεκκινήσουν επιχειρήσεις της αστυνομίας σε συνδέσμους.

Να σημειωθεί πως την προηγούμενη εβδομάδα διενεργήθηκαν έρευνες σε 3 συνδέσμους στο Πέραμα, το Χολαργό και την Ελευσίνα με σύλληψη του υπευθύνου στο Πέραμα για κατοχή καπνογόνου.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.